A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Тижні, декади

Дата: від до Скинути

Урок безпеки життєдіяльності від представників Хмільницького районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області

Основним принципом державної політики в галузі охорони праці є принцип пріоритету життя і здоров'я працівників. Цього принципу беззаперечно дотримуються і в ДПТНЗ  «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» як стосовно працівників, так і стосовно здобувачів освіти.

15:37 25.04.2023

Тиждень сільськогосподарських професій

Молоде покоління не цурається хліборобської долі, бо професія хлібороба з давніх-давен престижна і поважна. Вона об’єднала в собі працю тракториста, слюсаря, водія. Саме з їх працьовитих рук бере початок смачна пахуча хлібина, яка щоденно з'являється у кожного на столі.

15:44 21.04.2023

Відкритий урок виробничого навчання "Виконання хімічної завивки волосся вертикальним методом"

Створення ідеальних локонів - це секрет майстрів перукарської справи, які втілюють в реальність побажання клієнтів. Хімічна завивка волосся постійно вдосконалюється і знаходить своїх прихильників серед клієнтів як жіночої, так і  чоловічої статі. 07.04.2023 року майстер виробичого навчання Марина Жук провела урок з теми: "Виконання хімічної завивки волосся вертикальним методом". Під час уроку учні мали можливість застосувати як свої теоретичні знання, так і практичні навички. Доброзичлива атмосфера на уроці сприяла творчості. Учні та їх моделі отримали багато позитивних вражень і від самого процесу виконання хімічної завивки, і від кінцевого результату.

17:56 07.04.2023

Година спілкування «Батьківською стежкою»

Міць і здоров'я нації залежать від кожної сім'ї, від кожної родини, від тих цінностей, які в них сповідуються. З метою виховання в учнів почуття любові, поваги до своїх рідних, вдячності батькам за їх турботу 06.04.2023 року майстер виробничого навчання Марина Жук  провела годину спілкування «Батьківською стежкою». Під час виховного заходу учні охоче розповідали про свої родинні традиції, сімейні цінності, проникливо й задушевно читали вірші. Спілкування пройшло в теплій зворушливій атмосфері  і залишило в серці кожного позитивні емоції та незабутні враження.

17:51 06.04.2023

Майстер-клас з художнього розпису нігтів

Доглянуті руки і нігті є невід'ємною частиною бездоганного образу жінки будь-якого віку. Це "родзинка", яка надає навіть повсякденному вигляду представниці прекрасної статі привабливості, неповторності, підкреслює її вишуканий смак. Сьогодні особливою популярністю користується художній розпис нігтів, який дозволяє прикрасити їх різними малюнками. 

15:09 05.04.2023

Брейн-ринг з перукарської справи

Ігрова діяльність – один із перспективних методів навчання, який використовується з метою формування в учнів критичного мислення, розвитку їх творчих здібностей, дає змогу стимулювати увагу й підвищувати інтерес до завдань, активізувати сприймання навчального матеріалу, сприяє вихованню  у здобувачів освіти впевненості у своїх силах.

13:13 04.04.2023

Майстер-клас «Лікування волосся з використанням інструментів дарсонвалю та інфрачервоної праски»

03.04.2023 року в ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» розпочався тиждень з професії «Перукар(перукар-модельєр), манікюрник». Цей день став початком приємних вражень та  цікавих заходів. Майстри виробничого навчання Наталія КУЗЬМІНСЬКА та Ольга СТАДНІЧУК провели майстер-клас «Лікування волосся з використанням інструментів дарсонвалю та інфрачервоної праски». Усі присутні на заході отримали корисні професійні поради для краси та здоров‘я шкіри голови  й волосся, відчули неперевершені моменти релаксу.

14:31 03.04.2023

Тиждень будівельних професій

Згідно з планом роботи ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО» на 2022-2023 н. р. з 13.03.23 р. по 17.03.23 р. проходив фаховий тиждень будівельних професій.

17:10 17.03.2023

Інформаційна година «Відбудуємо нову Україну»

17.03.23 р. викладач Дідук Ю.І. в рамках тижня будівельних професій, провела виховну інформаційну годину на цікаву і актуальну тему «Відбудуємо нову Україну». Мета заходу: формувати у здобувачів освіти почуття особистої відповідальності за долю своєї держави та українського народу, свідоме ставлення до підвищення професійної майстерності.

10:39 17.03.2023

Будівельна вікторина

Будівельник – професія особлива, шанована та завжди потрібна. З розвитком технологій праця будівельника стала ефективнішою, проте все одно залишається однією з найскладніших. Справжні майстри будівельної справи цінуються досить високо, адже їх професіоналізм – це запорука якості будівель та затишку.

14:34 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено