Візит до їдальні "Медичного центру реабілітації залізничників"
Зазирнути у святая святих майстрів-кулінарів - кухню, де їх умілі руки створюють смачні шедеври, справжні дива із звичайних продуктів, - це, мабуть, чи не найбільше бажання кожного майбутнього кухаря. Саме така нагода випала здобувачам освіти 14-ї групи, які 09.11.2023 року з ініціативи заступника директора з навчально-виробничої роботи Гаврилюк Жанни Анатоліїани разом із заступником директора з виховної роботи Вознюк Світланою Василівною майстром виробничого навчання Очеретнюк Ганною Юріївною та класним керівником Качайло Олександрою Олександрівною відвідали харчоблок одного з найбільш респектабельних санаторіїв м. Хмільника "Медичний центр реабілітації залізничників".
Там учні захоплено поринули у світ сучасного кулінарного виробництва.
У супроводі привітного досвідченого шеф-кухаря санаторію Остапчук Галини Іванівни вони побували в різних цехах (овочевому, хлібному, м'ясо-рибному, холодному, гарячому, кондитерському), в коморі, де зберігаються сипучі продукти, у мийному відділенні, в обідній залі. Здобувачі освіти ознайомились із сучасним високопродуктивним технологічним устаткуванням, відкрили для себе секрети кухарської майстерності.
Спостерігаючи за вправними діями кухарів, кожен із учнів уявляв себе на їх місці.
Важка, відповідальна, але цікава й творча праця кухаря не розчарувала першокурсників, а викликала захоплення, інтерес та бажання якомога швидше осягнути премудрості обраної професії, щоб приносити людям користь, створювати настрій, дарувати задоволення.
08:58 10.11.2023