A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Тиждень сільськогосподарських професій

Дата: 21.04.2023 15:44
Кількість переглядів: 23

Молоде покоління не цурається хліборобської долі, бо професія хлібороба з давніх-давен престижна і поважна. Вона об’єднала в собі працю тракториста, слюсаря, водія. Саме з їх працьовитих рук бере початок смачна пахуча хлібина, яка щоденно з'являється у кожного на столі.

Відповідно до плану методичної роботи з 17 по 21 квітня 2023 року у навчальному закладі  проходив  Тиждень сільськогосподарських професій,  метою якого було підвищення рівня фахової майстерності здобувачів освіти, розвиток їхньої активності, вдосконалення організації та змісту навчання, зростання позитивного іміджу професійної освіти та популяризація робітничих професій.

Яскравим початком Тижня стала виставка учнівських стіннівок. Здобувачі освіти та працівники закладу мали можливість ознайомитися з  цікавою  інформацією з історії розвитку сільського господарства.

У рамках Тижня майстер виробничого навчання Загоровський Олександр Степанович провів майстер-клас на тему «Шиномонтаж заднього колеса трактора».

Дуже цікаво та змістовно, з урахуванням досягнень вітчизняної сільськогосподарської галузі були проведені конкурси фахової майстерності з професій  «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Лісник», «Водій автотранспортних засобів». Присутні відзначили активність здобувачів освіти та наголосили на результативності проведення таких конкурсів.

З метою розширення кругозору учнів та ознайомлення їх з історією виникнення та розвитку сільськогосподарської галузі, популяризації обраної професії   викладач Ковальчук Володимир Михайлович  провів для груп учнів з професій сільськогосподарського напрямку інформаційну годину  «Слюсар-ремонтник-мій вибір».

Завершився тиждень підведенням підсумків та нагородженням здобувачів освіти почесними грамотами за активну участь у проведених заходах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено