A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Тижні, декади

Дата: від до Скинути

Квест "Хмільник близький кожному"

12.12.2023 року вихователем гуртожитку Стороженко Людмилою Ананіївною був проведений квест "Хмільник близький кожному". Квест дав можливість здобувачам освіти поринути в історію міста-курорту та відвідати визначні місця Хмільника. Всі учасники квесту отримали позитивні емоції, адже, Хмільник - перлина туристичної Вінниччини.

18:30 12.12.2023

Інформаційна години "Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх"

У навчальному закладі розпочався Тиждень права. 11.12.2023 була проведена інформаційна година "Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх", яку провела головний спеціаліст з Хмільницького бюро безоплатної правової допомоги  Ганна МАРИНІЧ. Вона наголосила здобувачам освіти про адміністративну та кримінальну відповідальність згідно ст. 22 кримінального кодексу України. Дякуємо шановній Ганні Вікторівні за співпрацю та надання змістовної та корисної інформації.

15:22 11.12.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

Впродовж Тижня безпеки дорожнього руху, присвяченого переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для усіх учасників дорожнього руху, зокрема, пішоходів та користувачів персонального велотранспорту, електротранспорту та автотранспорту, було проведено ряд заходів:

14:53 17.11.2023

Зустріч з працівниками поліції. Поради майбутнім водіям

14.11.2023 року в рамках проведення Глобального тижня безпеки руху проведено захід «Зустріч з працівниками поліції. Поради майбутнім водіям». У заході прийняли участь поліцейський офіцер громади Рихлецький Юрій Анатолійович, поліцейський офіцер громади Войтенко Марія Олегівна, старший інспектор сектору ювенальної превенції Загребельний Вадим Іванович. 

16:00 14.11.2023

Екологічний тиждень

Сьогодні людство внаслідок власної активної діяльності стикнулось  з чисельними глобальними проблемами, які призводять до значних економічних і соціальних втрат, а у випадку загострення можуть загрожувати існуванню людської цивілізації. Тому для їх вирішення потрібно залучати всі країни до співпраці в загальнопланетарному масштабі.

15:48 27.10.2023

Турнір досвідчених і креативних

Сьогодні у нашому навчальному закладі відбувся надзвичайно цікавий позаурочний захід для педагогічних працівників "Методичний Турнір". Методист Попович Людмила Григорівна підготувала учасникам пізнавальні та інтерактивні завдання з метою узагальнення, поглиблення, розширення та накопичення знань педагогічних працівників з науково-методичної роботи. В перерві між конкурсами Турніру пролунала музична хвилинка, керівник гуртка Маткобожик Людмила Сергіївна разом з педагогічними працівниками заспівали українських пісень. Учасники проявили свої інтелектуальні і творчі здібності, отримали позитивні емоції.

16:24 19.10.2023

Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?"

З метою підвищення професійної майстерності педагогічних працівників, поширення ефективного педагогічного досвіду, розкриття практичних можливостей використання інтерактивних технологій та методик, які допомагають зробити освітній процес цікавим, різноманітним, ефективним та демократичним, висвітлення кращих надбань педагогічного колективу, в навчальному закладі розпочався методичний тиждень. В рамках тижня відбулася виставка конкурсних робіт педагогічних працівників. А провідним фахівцем Хмільницької філії ВОЦЗ Оксаною Забігайло для педагогів навчального закладу було проведено бесіду з елементами тренінгу "Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?". Учасники тренінгу отримали інформацію, як піклуватися та дбати про власне ментальне здоров'я. Дякуємо за співпрацю!

16:56 16.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено