A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Конкурси фахової майстерності

Дата: від до Скинути

ІІ етап обласного конкурсу фахової майстерності з професії "Кондитер"

18 квітня здобувачка освіти групи №34 Степанюк Вероніка взяла участь у ІІ етапі обласного конкурсу фахової майстерності з професії "Кондитер". Наставники учениці - педагоги Попович Л. Г., Безпалько О. В., Кіріакіді В. О. - добре підготували її до відповідального конкурсу,  посвятили у тонкощі кондитерської майстерності, підтримували під час проведення конкурсу у м. Вінниці.

08:25 19.04.2024

Конкурс фахової майстерності з професії «Водій автотранспортних засобів (категорія "С")

11.04.2024 року серед здобувачів освіти випускних груп №31, №32 був проведений конкурс фахової майстерності з професії «Водій автотранспортних засобів (категорія "С"). У конкурсі взяли участь 5 здобувачів освіти, які мають кращу професійну підготовку та навики з професії. Конкурсна програма передбачала виконання завдань теоретичного та практичного турів. Під час теоретичного етапу здобувачі освіти виконували тестові завдання з предметів: «Правила дорожнього руху», «Основи безпеки руху», «Будова й експлуатація вантажного автомобіля».

10:53 12.04.2024

Конкурс фахової майстерності з професії "Кондитер"

Кондитер - це той чарівник, який створює солодку казку  з тіста, яєць, горіхів та ванілі. З-під його рук виходять справжні шедеври мистецтва, якими  можна тільки захоплюватися! І тут не обійтись без витонченого смаку, творчої уяви, художніх здібностей, багатьох знань та умінь. Робота кондитера вважається однією з найскладніших. Саме цю професію опановують зараз здобувачі освіти  34 - ї групи  ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр ПТО".

15:08 21.02.2024

Конкурс фахової майстерності з професії "Кухар"

Участь у конкурсі фахової майстерності - це унікальна можливість показати свої знання, набуті практичні навички, проявити свій талант і мистецтво. Саме така нагода випала здобувачам освіти 24-ї групи (майстри виробничого навчання Дмитрієва Т. І., Ніколайчук Л. В.), які в рамках проведення Тижня професій кулінарного профілю 20 лютого 2024 року взяли участь у конкурсі фахової майстерності з професії "Кухар".

15:08 20.02.2024

Конкурс фахової майстерності з професії "Манікюрник"

Нові реалії життя змушують по-новому подивитись на звичні речі, такі, наприклад, як модний манікюр. У сучасному розумінні манікюр - це не тільки красиві нігті, але й лікувально-відновлювальні процедури, догляд за шкірою рук, технології створення гелевого покриття.

08:19 30.03.2023

Конкурс фахової майстерності з професії «Перукар (перукар-модельєр)» серед учнів груп №25 та №35

Сучасний перукар може створити стильний і неповторний образ людини, креативно і творчо презентувати свої ідеї. Проведення конкурсів фахової майстерності сприяє розвитку і реалізації творчих і  професійних здібностей учнів, виявленню обдарованої учнівської молоді, використанню новітніх технологій, популяризації серед молоді робітничих професій.

14:07 23.03.2023

Конкурс фахової майстерності з професії "Перукар (перукар-модельєр)" серед учнів групи №15

22 береня 2023 року відбувся конкурс фахової майстерності  серед учнів групи №15 з професії "Перукар (перукар-модельєр)". Під час теоретичного та практичного турів  учні продемонстрували високий рівень знань та практичних вмінь. За результатами оцінювання членами журі в складі заступника директора з НВР Гаврилюк Ж. А, методиста Попович Л. Г, голови методичної комісії Старохи Л. В., майстра виробничого навчання Кузьмінської Н. К., перемогу здобули: Бабійчук Софія - 1 місце, Стаднік Марія- ІІ місце, ІІІ місце розділили Похила Ольга  та Лозіцька Дарія. Вітаємо конкурсантів та бажаємо творчих успіхів.

16:09 22.03.2023

Конкурс фахової майстерності з професії "Кондитер"

Творець прекрасного, смачного, привабливого. Здогадалися, хто це ? Так, це кондитер, майстер солодких  шедеврів. Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією, мати  навички художника і творця.  Саме такі якості проявили майбутні кондитери групи №34  під час проведення конкурсу фахової майстерності, який у нашому навчальному закладі уже став традиційним. Цього року учасники конкурсу готували «Пиріг напіввідкритий з сиром». Приємно було спостерігати за роботою вправних і умілих рук конкурсантів, які продемонстрували досить високий рівень теоретичних знань та досконале володіння практичними навичками. У процесі роботи здобувачі освіти дотримувались технології приготування кондитерського виробу, техніки безпеки, норм санітарії та гігієни.

14:09 09.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено