A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Тижні, декади

Дата: від до Скинути

Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?"

З метою підвищення професійної майстерності педагогічних працівників, поширення ефективного педагогічного досвіду, розкриття практичних можливостей використання інтерактивних технологій та методик, які допомагають зробити освітній процес цікавим, різноманітним, ефективним та демократичним, висвітлення кращих надбань педагогічного колективу, в навчальному закладі розпочався методичний тиждень. В рамках тижня відбулася виставка конкурсних робіт педагогічних працівників. А провідним фахівцем Хмільницької філії ВОЦЗ Оксаною Забігайло для педагогів навчального закладу було проведено бесіду з елементами тренінгу "Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?". Учасники тренінгу отримали інформацію, як піклуватися та дбати про власне ментальне здоров'я. Дякуємо за співпрацю!

16:56 16.10.2023

Зустріч з роботодавцями ТОВ «Хмільницьке» агропромхолдингу «Астарта-КИЇВ»

В рамках Всеукраїнського тижня професійно-технічної освіти, який 22 травня стартував на Вінниччині, в навчальному закладі відбулася зустріч з роботодавцями ТОВ «Хмільницьке» агропромхолдингу «Астарта-КИЇВ». Темою для обговорення була «Підготовка конкурентоспроможних кваліфікованих робітників як мета закладу професійної (професійно-технічної) освіти».

14:37 24.05.2023

Практикум «Підвищення цифрової культури педагогічних працівників навчального закладу. Використання інтерактивних плакатів під час освітнього процесу»

З метою  демонстрації можливостей професійно-технічної освіти, її важливості для економіки України та повсякденного життя, а також підвищення її престижу 22.05.2023 року  у навчальному закладі стартував тиждень професійної освіти. Згідно плану проведення тижня викладач інформатики та інформаційних технологій Григориця С. М. і викладач української мови та літератури Голембівська Л. Р. провели для педагогічних працівників практикум «Підвищення цифрової культури педагогічних працівників навчального закладу. Використання інтерактивних плакатів під час освітнього процесу».

15:22 22.05.2023

Вікторина "Чи знаєш ти ПДР"

У ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр ПТО" триває 7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху.  18 травня 2023 року з метою поглиблення та закріплення знань здобувачів освіти з правил дорожнього руху викладач Іван Качалка провів вікторину "Чи знаєш ти ПДР". Під час проведення заходу розглядались питання щодо попередження травматизму, формування культури безпечного руху, усвідомлення підлітками необхідності бути дисциплінованими та уважними під час пересування вулицями та дорогами. Адже від цього залежить життя і здоров'я кожного!

08:07 18.05.2023

Виховний захід «Безпечна дорога додому»

7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху  присвячений переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для всіх учасників дорожнього руху. В рамках тижня для здобувачів освіти та педагогів навчального закладу  був проведений  виховний захід «Безпечна дорога додому».  Викладач Володимир Ковальчук, який підготував і провів захід, акцентував  увагу присутніх на правилах поведінки пішоходів, наголосив,  що дорога завжди вимагає відповідальності та дотримання елементарних заходів безпеки. 

14:02 17.05.2023

Інструктаж з метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму

За даними Міністерства охорони здоров’я дорожньо-транспортний травматизм є основною причиною смерті молодих людей віком від 15 до 29 років. У рамках проведення 7-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху інженер з охорони праці Фисюк Ю. А. провів для здобувачів освіти та педагогів навчального закладу позаплановий інструктаж з метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму.

08:05 17.05.2023

Навчання навикам домедичної допомоги потерпілим

15 травня 2023 року розпочався 7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є привернення уваги суспільства до проблем дорожньо-транспортного травматизму та створення зручних та безпечних умов для всіх учасників дорожнього руху. Щорічно за статистичними даними Україна втрачає в дорожньо-транспортних пригодах понад 3 тисячі своїх громадян, ще 30 тисяч травмується.                          

15:56 16.05.2023

Інформаційна година "Правила безпечної поведінки учнів під час воєнного стану"

28.04.2023 року в рамках Тижня охорони праці та безпеки життєдіяльності класний керівник групи №35 Загоровською А. А. провела інформаційну годину "Правила безпечної поведінки учнів під час воєнного стану". Здобувачі освіти ознайомилися з основними рекомендаціями та правилами безпеки, які розробили на цей час ЮНІСЕФ та МВС України. На жаль, військові дії не припиняються на території України. Саме тому всім потрібно бути максимально обережними. Дуже важливо не нехтувати своєю безпекою, бути свідомими, дотримуватись правил та норм суспільної поведінки в умовах воєнного стану!

13:37 28.04.2023

Охорона праці – запорука життя

Найдорожче для людини – її життя і здоров’я. Тому необхідно досконало вивчати вимоги охорони праці і правила безпечного виконання робіт та застосовувати їх на практиці.

15:47 27.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено