A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Тижні, декади

Дата: від до Скинути

Виховна година до Дня Державного Гімну України.

Державний Гімн – це закріплена в законодавстві музична емблема країни, яка виражає коло ідей політичного характеру та символізує суверенну державу. У рамках тижня суспільно-гумонітарних предметів 10.03.2023 року викладач Бахіна Альона Володимирівна провела виховну годину, присвячену Дню Державного Гімну України.

12:37 10.03.2023

Поетична світлиця до дня народження Ліни Костенко

8 березня викладач мистецтва Косіцька Світлана Володимирівна провела поетичну світлицю до дня народження Ліни Костенко. Здобувачі освіти осягнули велич української поетеси, громадського діяча і просто сильної, красивої жінки.

10:15 09.03.2023

Фразеологічний турнір

Фразеологія - це неоціненний скарб народної мудрості. Той, хто добре володіє мовою, збагачує свою думку і слово фразеологізмами, прислів'ями, приказками, крилатими словами і виразами.

11:59 08.03.2023

Інтелектуальна гра " Що ти знаєш про Велику Британію?"

Тиждень суспільно-гуманітарних предметів триває. Сьогодні здобувачі освіти дистанційно подорожували у прекрасну країну з цікавими традиціями та особливим кліматом.У ході інтелектуальної гри " Що ти знаєш про Велику Британію?" учні виконували різні завдання: вправно розгадували ребуси на англійські мові, розпізнавали архітектурні пам'ятки , повторили факти з історії та географії, традиції, відомих музикантів.Захід в котрий раз довів, що англійську мову вивчати не лише необхідно, корисно, а ще й цікаво.

14:00 07.03.2023

Тиждень суспільно-гуманітарних дисциплін

Сьогодні розпочався предметний тиждень суспільно-гуманітарних дисциплін. Метою тижня є поглиблення інтересу учнів до скарбів української та світової літератури, популяризація історичних знань, розвиток пізнавального інтересу учнів до даних навчальних предметів та реалізація їхнього виховного впливу на здобувачів освіти.

14:00 06.03.2023

Патріоти серед нас

9 грудня викладач предмета «Захист України» Грабчак О. М. та заступник директора з ТН        Грабчак Л. І. провели військово-патріотичну  гру  «Патріоти серед нас» для здобувачів освіти ІІІ курсу.  

10:22 09.12.2022

Відкритий урок «Національні бойові мистецтва».

Бойові мистецтва всіх країни мають особливості та цікавинки. Усі методи бою формувались відповідно до певних історичних подій, мотивацій і життєвих потреб. Головна їх мета полягала в забезпеченні захисту від супротивника, який міг з’явитись на полі бою або посеред вулиці.

13:55 07.12.2022

6  грудня – День Збройних Сил України.

6  грудня – День Збройних Сил України.  Сьогодні  ЗСУ – це хоробрість, звитяжність та надія українців. Надія України. На їхніх бойових плечах – роки захисту нашої Батьківщини. Увесь світ бачить, що міць ЗСУ непохитна, як і наша віра в них.

12:00 06.12.2022

«Волонтери – люди доброї волі»

Війна не може бути на якійсь певній частині території, якщо вона заходить, то це біда для всіх. І тому нейтральним бути не можна.

12:45 05.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено