A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробнича практика

Дата: від до Скинути

Виробнича практика групи №12 з професії "Лісник"

Ліс пов’язаний з історією, культурою і побутом нашої країни. Споконвіків він був пристанищем для людей, їх домом, давав не тільки укриття, але й їжу. Багато людей вважають, що ліс – це природне середовище, хоч таке уявлення не зовсім правильне. Адже ліс – це у значній мірі творіння рук людини, яка вирощує, оберігає та за ним доглядає. Люди, які займаються цією клопіткою справою, звуться лісниками. Здобувачі освіти групи №12 з професії «Лісник» проходять виробничу практику у філії “Вінницьке лісове господарство” ДП “Ліси України”

08:04 16.06.2023

Виробнича практика групи №33 з професії "Лицювальник-плиточник"

Сучасне будівництво не може обійтись без праці лицювальника-плиточника. Тому скрізь, де здійснюється нове будівництво чи проводиться ремонт або реставрація, робота лицювальника є вкрай необхідною і дуже важливою, оскільки зараз майже усі будинки облицьовують як всередині, так і ззовні.

10:39 02.06.2023

Виробнича практика групи №13 з професії "Муляр"

Зараз часи, коли професія будівельника є найзатребуванішою після професії військового, коли держава потребує справжніх професіоналів своєї справи. Наш навчальний заклад готує майбутніх кваліфікованих робітників, які будуть відбудовувати і розбудовувати нашу країну.

08:31 01.06.2023

Виробнича практика групи №15 з професії "Перукар"

Перукар-модельєр – професія, яка була, є й буде актуальною. Вона не підвладна ні часу, ні кризам, адже зачіска є важливою складовою привабливості людини! Це сучасна, модна, популярна, актуальна, затребувана та прибуткова професія!

13:42 30.05.2023

Виробнича практика групи №23 з професії "Штукатур"

Штукатур – одна із основних і почесних професій на будівництві. Саме штукатур надає будівлі привабливого вигляду, підвищує міцність споруди. Сьогодні штукатур працює з різними високоякісними сумішами за допомогою сучасних інструментів. Виконує звичайну, кольорову, декоративну штукатурки, які надають будинкам оригінальності та виразності.

11:10 29.05.2023

Виробнича практика групи №1ТУ з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва"

Здобувачі освіти групи №1ТУ з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва" проходять виробничу практику на сільськогосподарських підприємствах та фермерських господарствах Хмільницького району Вінницької області.

13:09 17.05.2023

Виробнича практика групи №24 з професії "Кухар"

Ферран Адрія Акоста – іспанский шеф-кухар, сказав: «Техніка приготування страви, як класична так і сучасна – це спадщина, яку шеф-кухар повинен знати, як максимально використати». Здобувачі освіти групи №24 проходять виробничу практику на базі закладів громадського харчування, де вони адаптуються до умов сучасного виробництва, закріплюють свої теоретичні знання, набувають практичних вмінь при приготуванні страв.

11:47 15.05.2023

Виробнича практика групи №34 з професії "Кондитер"

З метою закріплення та удосконалення набутих під час навчального процесу знань, умінь та навичок, готуючись зробити крок у нове, вже доросле, професійне життя, здобувачі освіти групи №34 з професії «Кондитер» проходять виробничу практику на підприємства громадського харчування. А це означає, що зі своїм вибором юнаки та дівчата не помилилися: кулінарні професії є затребуваними у всі часи.

10:39 12.05.2023

Виробнича практика групи №11 з професії "Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування"

Складно переоцінити важливість професії «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування», адже постійну роботу будь-якого виробництва забезпечує саме він. Слюсар проводить технічне обслуговування і планові ремонти сільськогосподарських машин: ґрунтообробних (плуги, борони, лущильники, котки), поливних, посівних, зерноочисних машин, машин для заготівлі сіна, для збирання технічних культур і картоплі та багато інших. Здобувачі освіти групи №11 проходять виробничу практику на базі сільськогосподарських підприємств, агрохолдингів Вінницької та Хмельницької областей. У процесі практичної діяльності майбутні слюсарі відпрацьовують трудові прийоми і навички, які є основою для успішного оволодіння професією.

13:45 10.05.2023

Виробнича практика - 2023 з професії "Кухар" групи №2ТУ

Професія кухаря творча та надзвичайно цікава для тих, хто любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові смаки і шедеври. Маючи кваліфікацію кухаря, випусник впевнений, що без роботи не буде. Кухар, як і лікар, дбає про здоров'я нації. З метою набуття практичних навичок здобувачі освіти групи  №2ТУ проходять виробничу практику на підприємствах м. Хмільника та Вінницької області. Майбутні професіонали мають можливість ознайомитись із сучасним обладнанням інструментами та новітніми технологіями приготування страв.

12:54 03.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено