A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробнича практика групи №24 з професії "Кухар"

Дата: 15.05.2023 11:47
Кількість переглядів: 27

Ферран Адрія Акоста – іспанский шеф-кухар, сказав: «Техніка приготування страви, як класична так і сучасна – це спадщина, яку шеф-кухар повинен знати, як максимально використати».
Здобувачі освіти групи №24 проходять виробничу практику на базі закладів громадського харчування, де вони адаптуються до умов сучасного виробництва, закріплюють свої теоретичні знання, набувають практичних вмінь при приготуванні страв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено