A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробнича практика

Дата: від до Скинути

Виробнича практика - 2023 групи №14 з професії "Кухар"

Здобувачі освіти групи №14 з професії "Кухар" проходять виробничу практику на підприємствах громадського харчування м. Хмільник та Хмільницького  району. Під час практики учні здобувають практичні навички з професії та мають можливість працювати  на сучасному обладнанні.

13:08 10.04.2023

Виробнича практика групи №1КП з професії: «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія «А1»)»

Слухачі групи №1КП проходять виробничу практику на базі сільськогосподарських підприємств Вінницької та Хмельницької областей. У процесі практичної діяльності здобувачі освіти відпрацьовують трудові прийоми і навички, які є основою для успішного оволодіння професією: «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія «А1»)».

09:04 30.03.2023

Виробнича практика групи №25 з професії «Перукар (перукар-модельєр)»

Здобувачі оcвіти групи №25 з професії «Перукар (перукар-модельєр)» успішно проходять виробничу практику в перукарнях та салонах Вінницької та Хмельницької областей. На робочих місцях учні виконують усі види робіт, передбачених кваліфікаційною характеристикою. перукаря 2 класу.  Під керівництвом майстрів – наставників, учні  послідовно закріплюють здобуті уміння, знання та навички з обраної професії. Учні використовують сучасну техніку та інструменти. Самостійно та якісно виконують роботи, передбачені робочими навчальними планами.

09:23 06.02.2023

Виробнича практика групи №2ТУ з професії "Кухар"

Виробнича практики є важливою і невід’ємною ланкою навчального процесу. Основне завдання практики полягає в закріплені теоретичних знань, набутих під час навчання. Основною метою практики є оволодіння методами і прийомами роботи на підприємствах. 

08:30 20.01.2023

Виробнича практика здобувачів освіти групи №35

Перукар - це майстер зачісок, основним завданням якого є робота з волоссям і створення  нових модних образів. Перукар - сучасна, модна, популярна, актуальна, затребувана та прибуткова професія. Проте майстер повинен не лише  вміти  фарбувати чи стригти волосся, але й створити  стильний та неповторний образ людини, використовуючи креативні ідеї та  творчий індивідуальний  підхід. Справжній професіонал повинен  мати фундаментальні знання та неабиякий практичний досвід.

12:45 23.11.2022

Виробнича практика групи №3ТУ з професії "Кухар"

З 6 жовтня 2022 року здобувачі освіти групи №3ТУ з професії «Кухар» проходять виробничу практику на робочих місцях відповідно договорів з роботодавцями на підприємствах громадського харчування.

11:30 21.11.2022

Виробнича практика групи №22

Здобувачі освіти групи №22 відпрацьовують вміння та навички з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії «А1», «В1»» на підприємствах сільськогосподарського виробництва, де проходять виробничу практику.

11:35 28.06.2022

Виробнича практика кухарів

Здобувачі освіти групи №24 проходять виробничу практику з професії "Кухар". Під час практики вони самостійно застосовують набуті уміння та навички, вирішують різноманітні виробничі проблеми, приймають оригінальні рішення, бачать результати своєї творчої праці, дарують людям задоволення та насолоду.

12:11 21.06.2022

Виробнича практика з професії "Муляр"

Здобувачі освіти групи №13 з професії "Муляр" проходять виробничу практику на підприємствах і в організаціях Вінницької та Хмельницької областей під керівництвом кваліфікованих майстрів будівельної справи.

11:43 21.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено