A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробниче навчання

Дата: від до Скинути

Відкритий урок у групі №24 на тему: "Приготування страв із яєць"

19.12.2022 року майстер виробничого навчання Валентина Кіріакіді провела відкритий урок у групі №24 на тему: "Приготування страв із яєць" На уроці учні навчилися застосовувати практично набуті знання при приготуванні омлету фаршированого, омлету змішаного та яєць по-шотландськи.

13:06 19.12.2022

Відкритий урок виробничого навчання на тему «Мурування стовпа квадратного перетину 2х2 цеглини за трирядною системою перев’язування швів»

13 грудня – 293-й день війни в Україні, дуже важкої для кожного з нас. Але педагоги та учні будівельного напрямку знають, що за ними майбутнє держави. Кому, як не нашим випускникам відбудовувати країну. Тому навчання мусить продовжуватись як у змішаній формі, так і за індивідуальним графіком.

14:52 13.12.2022

Відкритий урок виробничого навчання на тему «Технічне обслуговування №1 тракторів»

01.12.2022р. майстром виробничого навчання Загоровським О. С. був проведений відкритий урок на тему «Технічне обслуговування №1 тракторів». Під час проведення заняття здобувачі освіти набули практичних навичок з виконання операцій ТО-1 колісних та гусеничних тракторів, а саме з перевірки: натягу ремінних передач, тиску в шинах коліс, рівня електроліту в АКБ, чистоти повітроочисника, операцій зливу відстою з паливних фільтрів та бака, повітряних балонів, освоєнні операцій поповнення мастильними матеріалами агрегатів.

13:07 01.12.2022

Кваліфікаційна пробна робота з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва

03.10.2022 р. майстром виробничого навчання Радецьким  В. Л. була проведена кваліфікаційна пробна робота з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А1», «В1»)». Здобувачі освіти відпрацьовували вправи, які проходили на уроках виробничого навчання, а також виробничої практики, а саме: проведення щоденного технічного огляду за тракторами, сільськогосподарськими машинами і комбайнами, проведення переобладнання з 3-хточкової на 2-х точкову начіпну систему тракторів, проводили підготовку до роботи агрегатів для основного та передпосівного обробітку ґрунту, для посіву та посадки, для внесення добрив, для прикочування посівів та інше, проводили нескладний ремонт тракторів, сільськогосподарських машин та комбайнів, тощо.

15:03 03.10.2022

Кваліфікаційна пробна робота в групі №15

30 червня в групі №15 майстром виробничого навчання Наталією Кузьмінською проведена кваліфікаційна пробна робота з професії «Перукар(перукар-модельєр)». Учні виконували роботи згідно отриманих завдань, їм присвоєно кваліфікацію «Перукар».

14:00 30.06.2022

Кваліфікаційний іспит у механізаторів

По-різному люди міркують про своє щастя. Щасливою є та людина, яка дуже любить свою професію. А також займається справою, яка подобається. Механізатор – це  одна з перспективних робітничих професій, яка затребувана в даний час і в майбутньому буде користуватися великим попитом на ринку праці.

15:23 29.06.2022

Кваліфікаційний іспит будівельників

Відповідно до робочого навчального плану з професії «Муляр, штукатур, лицювальник-плиточник» було проведено Державний кваліфікаційний іспит для учнів групи №33.

15:10 29.06.2022

Кваліфікаційна пробна робота в групі №11

Щиро вітаємо учнів групи №11 з професії "Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, тракторист машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів" із успішним завершенням вивчення слюсарної справи та присвоєнням кваліфікації слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування ІІІ розряду.

14:28 29.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено