A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробниче навчання

Дата: від до Скинути

Пробна кваліфікаційна робота з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія "А2").

23 червня в групах №31-32 пройшла пробна кваліфікаційна робота з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія "А2"). Здобувачі освіти продемонстрували засвоєнні теоретичні знання, отримані під час навчання, та навички практичного водіння трактором.

20:28 23.06.2023

Пробна кваліфікаційна робота з професії "Водій автотранспортних засобів

22 червня 2023 року майстри виробничого водіння Грищенюк О. В. та Назарчук В. М. провели пробну кваліфікаційну роботу з професії "Водій автотранспортних засобів категорії "С" в групах №31, №32. Здобувачі освіти виконували вправи з водіння автомобіля на навчальному майданчику, де показали свої навички керування вантажним автомобілем.

09:50 23.06.2023

Державна кваліфікаційна робота у групі №12 з професії «Лісник»

21.06.2023 року у нашому навчальному закладі відбулася державна кваліфікаційна робота з професії «Лісник» у групі №12.  Здача кваліфікаційної пробної роботи здобувачів освіти пройшла успішно та стала ще одним етапом професійного зростання. Згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт кожен учень виконував завдання, яке відповідало рівню кваліфікації "Лісник".  Вітаємо здобувачів освіти з успішною здачею кваліфікаційної пробної роботи! Зичимо успіхів та здійснення мрій!

15:36 21.06.2023

Кваліфікаційна пробна робота з професії "Кондитер"

Незважаючи на особливі умови праці та реалії сьогодення, здача кваліфікаційної пробної роботи з професії "Кондитер" у групі здобувачів освіти №34 пройшла успішно та стала ще одним етапом професійного зростання. Згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт кожен учень виконував завдання, яке відповідало рівню кваліфікації кондитера ІІІ розряду. Майбутні фахівці творчо підійшли до оформлення борошняних кондитерських виробів.

13:55 21.06.2023

Державний кваліфікаційний іспит з професії «Кухар» у групі №2ТУ

08.06.2023 року у нашому навчальному закладі відбулося кулінарне свято – державний кваліфікаційний іспит з професії «Кухар» у групі №2ТУ. Майбутні кухарі продемонстрували державній кваліфікаційній комісії професійні компетентності. Молоді професіонали своєї справи вразили присутніх віртуозним приготуванням різноманітних страв та кулінарних виробів. Результати їхньої праці – це справжні кулінарні екібани.

15:58 08.06.2023

Кваліфікаційна робота в групі №2ТУ за професією «Кухар ІV розряду»

З давніх-давен існують професії, які не втрачають своєї актуальності в усі часи. До таких можна віднести спеціальність кухара. Основною перевагою професії кухара є те, що вона близька до творчості художника та скульптора. Кухарів вважають унікальними фахівцями, адже, навіть, із найпростіших інгредієнтів вони здатні створити десятки різних незвичайних та смачних страв.

12:58 02.06.2023

Перевірна робота в групі №35 з професії «Манікюрник»

24.05.2023 року майстри виробничого навчання Людмила СТАРОХА та Ольга СТАДНІЧУК провели перевірну роботу в групі №35 з професії «Манікюрник». Здобувачі освіти виконували завдання згідно кваліфікації «Манікюрник 2 класу»: процедури по догляду за шкірою рук, нанесення лаку та гель-лаку, виконання декоративного оформлення, укріплення та вирівнювання нігтьової пластини. Майбутні майстри манікюру старанно виконали завдання з дотриманням технологічного процесу та правил з охорони праці. В оцінюванні якості виконаних робіт брали участь заступник директора з навчально-виробничої роботи Жанна ГАВРИЛЮК та старший майстер Ігор ВОЗНЮК.

14:00 24.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено