A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Відкритий урок виробничого навчання на тему «Мурування стовпа квадратного перетину 2х2 цеглини за трирядною системою перев’язування швів»

Дата: 13.12.2022 14:52
Кількість переглядів: 54

13 грудня – 293-й день війни в Україні, дуже важкої для кожного з нас. Але педагоги та учні будівельного напрямку знають, що за ними майбутнє держави. Кому, як не нашим випускникам відбудовувати країну. Тому навчання мусить продовжуватись як у змішаній формі, так і за індивідуальним графіком.

Не дивлячись на складні умови воєнного часу, було проведено відкритий урок виробничого навчання за професією «Муляр» у групі №13 під керівництвом майстра виробничого навчання Дідук Ю. І.

Тема уроку «Мурування стовпа квадратного перетину 2х2 цеглини за трирядною системою перев’язування швів». Метою уроку було систематизувати та узагальнити знання учнів, набути практичних навичок цегляного мурування стовпів; розвивати звички планувати та контролювати свою працю, раціональне мислення та творчість учнів, увагу і спостережливість; виховувати дисципліну, відповідальність, ініціативу, культуру навчального процесу.

Для досягнення мети уроку, майстер виробничого навчання застосувала такі методи як бліц-опитування, практичний показ технологічних операцій, самостійна робота учнів за алгоритмом з використанням документів письмового інструктування, самооцінка виконаних робіт, презентація, дебрифінг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено