A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробниче навчання

Дата: від до Скинути

Кондитер - професія, що дарує щастя! 

Кондитер - це професійний кухар, що створює кондитерські десерти та випічку. Професія кондитера багатогранна і потребує не лише естетичного смаку та художніх здібностей, але й багатьох знань та вмінь. Якщо раніше пироги випікала кожна господиня, то зараз все частіше користуються послугами професійних кондитерів. З метою показу отриманих знань відбулася перевірна робота в групі № 34 з професії "Кондитер". Під час виконання отриманих завдань учні продемонстрували свої здібності та навички.  Пироги та торти, запашний хліб та вишукана випічка - це справа їхніх умілих рук.  Бажаємо нашим учням старанно навчатися, щоб після закінчення навчального закладу мали можливість відкрити власну справу: маленьку кав'ярню, піцерію чи кафе.

14:57 20.12.2023

Перевірна робота в групі №12 з професії "Лісник"

19 грудня 2023 року здобувачі освіти групи №12 під керівництвом майстра виробничого навчання Сергія  КУЦЕНКА успішно пройшли перевірну роботу з професії "Лісник". Учні показали вміння та навички відповідно до вимог навчальної програми, знання, отримані під час виробничого навчання. Майстер виробничого навчання проаналізував та оцінив процес вимірювання висоти та об'єму дерев, перевірив правила охорони праці під час проведення лісосічних робіт та заготівлі деревини.

15:34 19.12.2023

Перевірна робота в групі №23 з професії "Штукатур"

19 грудня 2023 року відбулася перевірна робота в групі №23 з професії «Штукатур» за кваліфікацією 3-го розряду (майстри виробничого навчання Дідук Ю. І., Червінський Ю. А.). У процесі виконання перевірних робіт майбутні штукатури продемонстрували свої практичні знання та вміння відповідно до вимог навчальної програми. Учні готували поверхні до опорядження, замішували розчин, наносили розчин вручну, розрівнювали його і затирали; вміло використовували робочий інструмент та дотримувались правил техніки безпеки.

15:00 19.12.2023

Перевірна робота в групі №2ТУ з професії "Кухар"

14 грудня 2023 року здобувачі освіти групи №2ТУ під керівництвом майстра виробничого навчання Марії ЧОРНОЇ успішно пройшли перевірну роботу з професії "Кухар". Учні показали вміння та навички відповідно до вимог навчальної програми, знання, отримані під час виробничого навчання. 

13:15 14.12.2023

Відкритий урок у групі №34 з професії «Кухар, кондитер» з теми «Приготування ватрушок з сиром та повидлом, різних форм»

Кондитер – це людина, котра своєю працею завжди створює гарний настрій і робить наше повсякденне життя солодшим і смачнішим. 22 листопада 2023 року майстер виробничого навчання Валентина КІРІАКІДІ провела відкритий урок у групі №34 з професії «Кухар, кондитер» з теми «Приготування ватрушок з сиром та повидлом, різних форм». Метою уроку було практично закріпити у здобувачів освіти набуті теоретичні знання з фахових предметів; розвинути професійну самостійність та пізнавальну активність здобувачів освіти під час роботи з інструкційно-технологічними картками, вміння оцінити якість готових виробів; вирішувати проблемні та виробничі ситуації.

08:21 23.11.2023

Відкритий інтегрований урок з теми «Нанесення розчинової суміші штукатурною лопаткою»

16.11.2023 року у групі №23 з професії «Штукатур» відбувся відкритий інтегрований урок (виробниче навчання, предмет «Технологія штукатурних робіт») з теми «Нанесення розчинової суміші штукатурною лопаткою». Урок провели майстер виробничого навчання Червінський Ю. А. і викладач спецпредметів Дідук Ю. І..

11:06 16.11.2023

Перевірна робота в групі №24 з професії "Кухар"

Кухар - це смачна та творча професія, тонка та багатогранна  водночас. В лабораторії з професії "Кухар" 14.11.23 р. проводилася перевірна робота з виробничого навчання згідно програми. В групі №24 майстрами Тетяною Дмитрієвою та Лідією Ніколайчук. За підсумками  виробничого навчання учні продемонстрували хороші знання, вміння та навички, які зможуть застосувати на виробництві в майбутньому.

15:00 14.11.2023

Ліс - це життя!

Значення лісів у житті людини надзвичайно велике і багатогранне. Вони відіграють найважливішу роль у підтриманні природного стану біосфери. Кожне посаджене, дбайливо вирощене та збережене дерево - це цінний вклад у зелену скарбницю держави, дарунок майбутнім поколінням.  30.10.2023, 02.11.2023 року здобувачі освіти І курсу групи №12 з професії "Лісник" відвідали Березнянське лісництво і долучилися до посадки лісу. Ними було засаджено ділянку лісу площею 2,5 га. Учні, з допомогою наставників, якісно виконували роботу і здобули багато нових знань та вмінь. Бережіть ліс! Любіть його! Посадіть своє дерево!

08:18 03.11.2023

Відкритий урок з теми "Пуск двигуна. Рух по прямій та з поворотами."

Майбутнє економіки України, без сумніву, нерозривно пов'язане з розвитком сільського господарства. Тому професія механізатора - одна з найперспективніших і завжди буде мати попит. Але затребуваними будуть лише висококваліфіковані спеціалісти. Тому викладачі та майстри виробничого навчання нашого навчального закладу завжди крокують у ногу з часом. Усі свої знання та практичні вміння вони передають учням - відкривають перед ними нові горизонти обраної професії та дарують безліч можливостей у сфері сільського господарства.

11:41 19.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено