A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробниче навчання

Дата: від до Скинути

Майстер-клас з випікання Великодніх пасок

Напередодні Великодніх свят майстер виробничого навчання Ганна ОЧЕРЕТНЮК провела в групі №34 з професії "Кондитер" цікавий та тематичний майстер-клас з випікання Великодніх пасок. Здобувачі освіти відчули духмяний аромат родинного затишку та національних традицій. Майстер-клас приніс багато позитивних емоцій усім присутнім. Учні вдосконалили нові рецепти і поради  майстра-наставника. Кондитер - складна професія, яка потребує не лише естетичного смаку та художніх здібностей.

11:06 14.04.2023

Перевірна робота в групі №24 з професії "Кухар"

13 квітня проводилася перевірна робота в групі №24 з професії "Кухар". Здобувачі освіти показали гарні знання та навички під час приготування страв. Завдання виконували з дотриманням технологічних вимог, а також проявили  творчість, індивідуальність та естетичний смак в оформленні страв.

14:26 13.04.2023

Перевірна робота за ІІ семестр з професії «Лицювальник-плиточник»

11.04.2023 р. майстром виробничого навчання Жуком С. В. у групі №33 була проведена перевірна робота за ІІ семестр з професії «Лицювальник-плиточник». Здобувачі освіти під час виконання індивідуальних завдань показали свою майстерність в облицюванні стін та підлоги керамічною плиткою різними способами.

14:57 11.04.2023

Майстер-клас з приготування страви "Рулет м’ясний".

Педагоги з професії "Кухар" постійно працюють над формуванням предметних компетентностей майбутніх кваліфікованих робітників. Нещодавно майстер виробничого навчання Тетяна ДМИТРІЄВА  провела в групі №14 майстер-клас з приготування страви "Рулет м’ясний".

10:14 11.04.2023

Виробниче навчання в групі №24

На уроках, які проводять майстри виробничого навчання Валентина КІРІАКІДІ та Ірина ЧЕРНЕНКО, здобувачі освіти групи №24 з професії "Кухар" навчаються готувати м'ясні та рибні страви, гарніри, страви з яєць та сиру, солодкі вироби та напої, а також оздоблюють їх, використовуючи різні види декору. Здобувачі освіти показують гарні результати.

08:10 31.03.2023

Перевірна робота з професії «Кухар»

Кухар – це майстер, який із звичайної страви раз по раз створює шедеври. 21 березня 2023 року в групі №14 відбулася перевірна робота з професії «Кухар». Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували набуті професійні компетентності.

12:43 21.03.2023

Кваліфікаційний іспит в групі №2ТУ

17 лютого 2023 року у групі №2ТУ проводилася кваліфікаційна атестація. Під час іспиту майбутні кухарі представляли свої кулінарні шедеври, які стали підтвердженням того, що ці учні не помилилися з вибором професії і в майбутньому стануть неперевершеними професіоналами. Усім здобувачам освіти присвоєно кваліфікацію "Кухар 3 розряду".

17:36 17.02.2023

Перевірні роботи - 2022

Згідно до навчальних планів в грудні були проведені перевірні роботи з професій за І семестр 2022-2023 навчального року.

15:29 30.12.2022

Державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти групи  №3ТУ

27.12.2022 р. відбулася державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти групи  №3ТУ (майстер виробничого навчання Ніколайчук Лідія Василівна). Вітаємо випусників із закінченням нашого навчального закладу. Час учнівства  позаду,  попереду доросле життя.

09:36 28.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено