A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробниче навчання

Дата: від до Скинути

Кваліфікаційна пробна робота з професії "Кондитер"

Незважаючи на особливі умови праці та реалії сьогодення, здача кваліфікаційної пробної роботи з професії "Кондитер" у групі здобувачів освіти №34 пройшла успішно та стала ще одним етапом професійного зростання. Згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт кожен учень виконував завдання, яке відповідало рівню кваліфікації кондитера ІІІ розряду. Майбутні фахівці творчо підійшли до оформлення борошняних кондитерських виробів.

13:55 21.06.2023

Державний кваліфікаційний іспит з професії «Кухар» у групі №2ТУ

08.06.2023 року у нашому навчальному закладі відбулося кулінарне свято – державний кваліфікаційний іспит з професії «Кухар» у групі №2ТУ. Майбутні кухарі продемонстрували державній кваліфікаційній комісії професійні компетентності. Молоді професіонали своєї справи вразили присутніх віртуозним приготуванням різноманітних страв та кулінарних виробів. Результати їхньої праці – це справжні кулінарні екібани.

15:58 08.06.2023

Кваліфікаційна робота в групі №2ТУ за професією «Кухар ІV розряду»

З давніх-давен існують професії, які не втрачають своєї актуальності в усі часи. До таких можна віднести спеціальність кухара. Основною перевагою професії кухара є те, що вона близька до творчості художника та скульптора. Кухарів вважають унікальними фахівцями, адже, навіть, із найпростіших інгредієнтів вони здатні створити десятки різних незвичайних та смачних страв.

12:58 02.06.2023

Перевірна робота в групі №35 з професії «Манікюрник»

24.05.2023 року майстри виробничого навчання Людмила СТАРОХА та Ольга СТАДНІЧУК провели перевірну роботу в групі №35 з професії «Манікюрник». Здобувачі освіти виконували завдання згідно кваліфікації «Манікюрник 2 класу»: процедури по догляду за шкірою рук, нанесення лаку та гель-лаку, виконання декоративного оформлення, укріплення та вирівнювання нігтьової пластини. Майбутні майстри манікюру старанно виконали завдання з дотриманням технологічного процесу та правил з охорони праці. В оцінюванні якості виконаних робіт брали участь заступник директора з навчально-виробничої роботи Жанна ГАВРИЛЮК та старший майстер Ігор ВОЗНЮК.

14:00 24.05.2023

Державний кваліфікаційний іспит у групі №1ТУ

22 травня 2023 року відбувся Державний кваліфікаційний іспит у групі №1ТУ з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія "А1"), водій автотранспортних засобів (категорія "С")". Атестаційна комісія відмітила старанність учнів у вирішенні тестових завдань. Рішенням комісії здобувачам освіти було присвоєно кваліфікацію відповідного рівня.

11:52 22.05.2023

Пробна кваліфікаційна робота в групі №1ТУ з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів"

18-19 травня в групі №1ТУ пройшла пробна кваліфікаційна робота з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія "А1"), водій автотранспортних засобів (категорія "С")".

13:15 19.05.2023

Перевірна робота в групі №15 з професії «Перукар (перукар-модельєр)»

08.05.2023 р. у групі №15 проведено перевірну роботу з професії «Перукар (перукар-модельєр)». Учні виконували роботу згідно отриманих завдань. Здобувачі освіти вправно впорались із поставленими завданнями, проявивши професійність та творчість.

15:39 08.05.2023

Перевірна робота з професії «Муляр»

02 травня відбулася перевірна робота з виробничого навчання в групі №13 за професією «Муляр» 3-го розряду (майстри виробничого навчання Дідук Ю. І. Червінський Ю.А.). Учні показали вміння та навички відповідно до вимог навчальної програми. Виконання завдань кладки з керамічних порожнистих, бетонних і природних каменів, простих конструкцій із цегли, зовнішніх стін з використанням лицьової цегли, ремонту цегляних конструкцій стали своєрідним стартом перед виходом на самостійну виробничу практику. За підсумками виробничого навчання здобувачі освіти продемонстрували хороші знання, вміння та навички. Бажаємо юним будівельникам успіху на виробництві.

15:35 02.05.2023

Перевірна робота з професії "Кондитер" у групі №34

З метою здійснення контролю за ефективним засвоєнням учнями навчального матеріалу та перевірки їх знань 20 квітня 2023 року майстром виробничого навчання Очеретнюк Г. Ю. була проведена перевірна робота з професії "Кондитер" у групі №34. Здобувачі освіти показали достатній та високий рівень знань, вмінь і навичок. При виконанні робіт учні дотримувались технологічних вимог, проявили творчість, індивідуальність та естетичний смак.

14:34 20.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено