A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Відкритий урок з теми "Пуск двигуна. Рух по прямій та з поворотами."

Дата: 19.10.2023 11:41
Кількість переглядів: 132

Майбутнє економіки України, без сумніву, нерозривно пов'язане з розвитком сільського господарства. Тому професія механізатора - одна з найперспективніших і завжди буде мати попит. Але затребуваними будуть лише висококваліфіковані спеціалісти. Тому викладачі та майстри виробничого навчання нашого навчального закладу завжди крокують у ногу з часом. Усі свої знання та практичні вміння вони передають учням - відкривають перед ними нові горизонти обраної професії та дарують безліч можливостей у сфері сільського господарства.

18.10.2023 року в рамках методичного тижня майстер виробничого навчання Качалка Іван Євгенійович провів відкритий урок з теми "Пуск двигуна. Рух по прямій та з поворотами.". Це було індивідуальне заняття із здобувачем освіти групи №22 Дмитром Нечипоруком.

Неможливо передати усі емоції і враження учня, якими він поділився після водіння трактора МТЗ-80. А наставник лише задоволено усміхався, усвідомлюючи, що його праця не буде марною, адже Дмитро добре засвоїв усю його науку і в майбутньому стане гарним спеціалістом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено