Відкритий урок у групі №34 з професії «Кухар, кондитер» з теми «Приготування ватрушок з сиром та повидлом, різних форм»
Кондитер – це людина, котра своєю працею завжди створює гарний настрій і робить наше повсякденне життя солодшим і смачнішим.
22 листопада 2023 року майстер виробничого навчання Валентина КІРІАКІДІ провела відкритий урок у групі №34 з професії «Кухар, кондитер» з теми «Приготування ватрушок з сиром та повидлом, різних форм». Метою уроку було практично закріпити у здобувачів освіти набуті теоретичні знання з фахових предметів; розвинути професійну самостійність та пізнавальну активність здобувачів освіти під час роботи з інструкційно-технологічними картками, вміння оцінити якість готових виробів; вирішувати проблемні та виробничі ситуації.
У ході уроку майстер виробничого навчання продемонструвала прийоми формування ватрушок різних форм. Здобувачі освіти виявили зацікавленість темою уроку, були досить самостійними, активними і творчими.