A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Тиждень національно-патріотичного виховання

Дата: 08.12.2023 16:52
Кількість переглядів: 158

І виростають покоління,

Котрі не чули тишини.

О, найстрашніше з літочислень

Війна — війною — до війни!

                   (Л.Костенко)

З метою виховання громадянина-патріота, який володіє глибоким розумінням громадянського обов’язку, готовий у будь-який час стати на захист Батьківщини, оволодівати військовими і військово-технічними знаннями, прагнути до фізичного вдосконалення, вивчати бойові традиції та героїчні сторінки історії Українського народу, його Збройних Сил з 4 по 8 грудня 2023 року в навчальному закладі пройшов тиждень національно-патріотичного виховання, який провів викладач предмета «Захист України» Грабчак О.М. Протягом тижня були організовані та проведені такі заходи:

5 грудня - соціокультурний захід «Тобі, Україно, мій мужній народе, складаю я пісню святої свободи», метою якого було спонукати особистість до осмислення себе як частинки великого українського народу, виховувати патріотичні почуття на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції; дати поштовх до самовдосконалення людини, здатної гідно існувати і самореалізуватися за складних реалій ХХІ століття; формувати соціально компетентного, активного, відповідального громадянина й патріота України.

6 грудня здобувачі освіти ІІІ курсу вшанували пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та поклали квіти до меморіалу загиблих воїнів.

7 грудня  було організовано виставку «Озброєння та екіпіровка військовослужбовців ЗСУ». Здобувачі освіти мали можливість познайомитися із експонатами, які свідчать про жах бойових дій, побачили особисті речі загиблих українських героїв, а також предмети, зібрані на місцях боїв.

8 грудня здобувачі освіти переглянули відеоролик, в якому висвітлена робота волонтерів Хмільницького району під час повномасштабного російського вторгнення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено