A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Екологічний тиждень

Дата: 27.10.2023 15:48
Кількість переглядів: 40

Сьогодні людство внаслідок власної активної діяльності стикнулось  з чисельними глобальними проблемами, які призводять до значних економічних і соціальних втрат, а у випадку загострення можуть загрожувати існуванню людської цивілізації. Тому для їх вирішення потрібно залучати всі країни до співпраці в загальнопланетарному масштабі.

З 23.10 по 27.10.2023р. у навчальному закладі  проходив екологічний тиждень з метою формування в здобувачів освіти ціннісного ставлення до природи та раціонального  використання природних ресурсів.

24.10. викладачем Світланою ВОЗНЮК  був проведений позаурочний захід «Побут проти довкілля» в якому висвітлила основні побутові джерела забруднення довкілля та способи вирішити цю проблему.

25.10. викладачем Ольгою НАСОПРУНОВОЮ був проведений еко-захід «День сталого розвитку» метою якого було познайомити здобувачів освіти з поняттям «сталий розвиток» та дізнатись, що можна зробити для його просування.

26.10.  заступник директора з ТН Лариса ГРАБЧАК провела інтелектуально-екологічне шоу “Хочу все знати!” з метою навчити відповідально відноситись до збереження природи, виховувати почуття відповідальності за майбутнє нашої планети та розвивати здатність “мислити глобально, діяти локально”.

27.10. викладач Антоніна Гусаревич  провела виховну годину «Екологія в цифрах» з метою навчити здобувачів освіти реально оцінювати екологічну ситуацію в світі та виховувати шанобливе ставлення до всього живого.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено