A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Педагогічні читання - 2020

09.01.2020 року проведено педагогічні читання на тему «Упровадження педагогічних технологій у навчально-виховний процес» з метою ознайомити педагогів з інноваційними технологіями, які впроваджують педагоги загальноосвітніх предметів на уроках; сприяти підвищенню педагогічної майстерності педагогів навчального закладу. Методист Мар'євич Т. І. підготувала виступ з теми «Упровадження педагогічних технологій в освітній процес». Усі педагоги були поділені на шість груп: майстри виробничого навчання сільськогосподарських професій; майстри в.н. сфери послуг; майстри в.н. будівельних професій; викладачі спеціальних предметів; викладачі загальноосвітніх предметів та об’єднана група, в яку ввійшли керівники гуртків, вихователі гуртожитку та викладачі фізичної культури. Для них творчі виступи з досвіду роботи підготували викладачі:

15:25 09.01.2020

Інформаційна година «Сімейні форми виховання дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та запровадження послуги сімейного патронату»

3 січня 2020 р. для педагогічного колетиву Державного професійно-технічного навчального закладу "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" було проведено інформаційне заняття на тему «Сімейні форми виховання дітей сиріт та дітей, позбвлених батьківського піклуванні та запровадження послуги сімейного патронату». Директор Хмільницького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Тетяна Войтенко ознайомила учасників заходу з поняттям патронату над дитиною, хто такий патронатний вихователь, основними вимогами до кандидатів та соціальними гарантіями.

15:30 03.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено