A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Щорічна акція з благоустрою "За чисте довкілля"

В Україні щороку в третю суботу квітня проводиться День довкілля. Його метою є залучення громади до поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів, очищення джерел та ін. 

17:34 16.04.2022

Разом до Перемоги

Сьогодні кожен працівник ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" відчуває себе частиною великої української сім’ї і намагається усіма можливими шляхами допомагати Збройним Силам України наблизити День нашої Перемоги.

08:21 15.04.2022

Майстер-клас з надання домедичної допомоги

Сьогодні фахівцями навчально-тренувального Центру Вінницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф було проведено майстер-клас з надання домедичної допомоги. Працівники нашого навчального закладу також взяли участь у  навчанні основам домедичної допомоги.

17:00 01.04.2022

«Неповторні миті зустрічей через роки»

У ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» вже давно стало традицією в останню суботу лютого місяця запрошувати всіх випускників до стін навчального закладу.

09:37 26.02.2022

Збори трудового колективу

18 лютого 2022 року в ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» відбулися збори трудового колективу, на яких кандидати на посаду керівника навчального закладу Гаврилюк Ж. А., Вознюк І. М. та Баранюк І. Г. презентували свою програму розвитку на середньостроковий період. На зборах були присутні голова кадрової комісії Департаменту гуманітарної політики Калєтнік А. М. та секретар кадрової комісії Департаменту гуманітарної політики і Волинець А. В.

15:10 18.02.2022

16 лютого - День єднання

Разом ми – сила! Працівники ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» вірять в Україну!

12:00 16.02.2022

Соборність рідної землі – основа нації й народу

22 січня український народ святкує День Соборності України. Це свято – нагадування всім, а особливо підростаючому поколінню, що наша країна є цілісна та неподільна, що не існує окремої Східної, Центральної або Західної України, адже у нас – єдина Українська держава і ми єдиний український народ.

12:32 21.01.2022

Участь учнів в Обласних етапах мовно-літературних конкурсів

14 та 21 січня 2022 року у ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» дистанційно пройшли XІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка  й XXІІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, метою яких є сприяння утвердженню статусу української мови як державної, вихованню в молодого покоління поваги до мови й традицій свого народу, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, підвищення рівня мовної освіти в Україні, загальної мовної культури.

12:01 21.01.2022

Вітаємо з прийдешнім 2022 роком!

Учні та колектив Державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» вітають з прийдешнім 2022 роком! Нехай він принесе здійснення заповітних бажань, подарує нові надії, відкриє перспективні горизонти і стане плідним роком для нових досягнень в кар'єрі та особистому житті! 

10:07 31.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено