A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Випуск - 2022

30.06.2022 року у ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО» відбувся випускний захід. Директор Ігор Баранюк, голова Хмільницького районного комітету профспілки АПК Павло Горбатюк, настоятель храму Петра і Павла протоієрей Іван Пукас привітали здобувачів освіти із закінченням освітнього закладу та здобуттям професії. На адресу випускників  линули побажання гарної долі, мирного неба, завжди залишатись ЛЮДИНОЮ і бути господарем на своїй землі. То ж щасливої вам дороги, дорогі наші випускники!

15:00 30.06.2022

Чистота та затишок

У ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» є прекрасна традиція: збиратися разом та наводити лад у своєму освітньому закладі. Адже кожна людина є господарем у власному домі, а навчальний заклад - наш другий дім. І у ньому має бути чисто та затишно.

12:32 23.06.2022

Турбота про майбутній врожай

Адміністрація ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" оглянула стан поля на навчальному господарстві, де вирощується соя. Сходи насіння сої раннього сорту вже дружно підросли, а пізнього тільки починають з’являтися. Керівник навчального господарства Анатолій Войтюк довів до відома адміністрації плани догляду за посівами, обприскування від бур’янів та живлення. Це дасть можливість бути з гарним врожаєм, а значить, і з прибутками.

15:10 10.06.2022

ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО» запрошує на навчання!

27 травня 2022 року викладачі Голембівська Л. Р. та Григориця С. М. провели онлайн-екскурсію для учнів гімназій №3 та №4 м. Хмільника. Учні ознайомились з матеріально-технічною базою та дізналися про професії, яких навчають у нашому навчальному закладі, про умови навчання та перспективи подальшого працевлаштування.

13:34 27.05.2022

Майстер-клас із писанкарства

Великдень – найбільше православне свято, яке символізує торжество віри, перемоги над гріхом та смертю, початок нового життя. Ми з нетерпінням чекаємо цей день, щоб поласувати смачною випічкою, почути довгоочікуване «Христос Воскрес!» та прикрасити пасхальні яйця.

15:11 21.04.2022

Щорічна акція з благоустрою "За чисте довкілля"

В Україні щороку в третю суботу квітня проводиться День довкілля. Його метою є залучення громади до поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів, очищення джерел та ін. 

17:34 16.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено