A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

З днем святого Миколая

Дата: 18.12.2020 12:14
Кількість переглядів: 192

 

Від щирого серця вітаємо всіх з днем Святого Миколая! День святого Миколая – священне свято, день, коли варто забути про всі невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно. Це свято любові і душевної теплоти! У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки. Нехай це свято наповнить Ваш будинок щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя буде яскравим!  Нехай це свято вселить в нас любов і надихне на добрі справи і милосердя, нехай подарує нам віру у виконання наших найзаповітніших бажань! Нехай прийде в кожен дім Господь і наповнить наші серця радістю за молитвами Святого Миколая! Нехай ваша віра весь час тільки зростає та зміцнюється! Зі святом Вас!

До усіх цих привітань приєдналися меценати брати Юрчишині, які передали подарунки дітям-сиротам, дітям під опікою і дітям з обмеженими можливостями.

  Наші учні щиро дякують за теплоту і небайдужість, доброту і відкритість цих людей, які завжди підтримують і розуміють важливість справи благодійності, доброчинності і милосердя. Нехай Вам Бог дарує многая літ, здоровя і всіх земних благ за ті добрі справи, які Ви даруєте людям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено