A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Кращі спортсмени 2020-2021 навчального року

    10.09.2021 р. у Хмільницькій міській раді відбулося нагородження кращих спортсменів 2020-2021 навчального року. Грамотами були нагороджені учні навчального закладу, неодноразові переможці та призери обласних і Всеукраїнських змагань Ковальчук Тетяна, Ковальчук Ганна та їх керівник гуртка «Шахи, шашки» Ядвіжен Анатолій.

12:54 10.09.2021

День знань - 2021

      День знань - це особливе свято не лише для учнів, а й викдадачів, майстрів та батьків.  Це хвилюючі зустрічі із друзями та педагогами, пізнання невідомого і цікавого.

11:00 01.09.2021

Конкурс «Професія – моє майбутнє»

Професія — це дуже важлива частина життя людини, і чим вдаліше ти зробиш вибір, тим більше досягнеш бажаного на професійному шляху, тим більше відчуєш себе успішним і щасливим. Один з найважливіших принципів вибору професії: щоб вона тобі подобалася. Адже роботу, яку виконуєш із задоволенням, завжди робиш легко, не відчуваючи втоми, і не помічаєш часу, який на неї витрачено.

12:05 31.05.2021

Хештег-Марафон з безпеки дорожнього руху

 У рамках ІІ етапу Всеукраїнського Хештег-Марафона команда ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр ПТО" організувала та провела навчання для учнів та педагогів навчального закладу. Для проведення навчань залучили медичного працівника Підболячну Ольгу Олександрівну. Класними керівниками були проведені інформаційні години з безпеки дорожнього руху.   

08:30 20.05.2021

І етап Всеукраїнського Хештег-Марафону з безпеки дорожнього руху

У рамках І етапу Всеукраїнського Хештег-Марафону з безпеки дорожнього руху команда ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр ПТО" виготовила, згідно з завдань, посібник за темою "Де мають рухатись пішоходи. Що заборонено пішоходам. Де та як сідаємо у транспорт". Завдання посібника були протестовані учнем 4-го класу. Діти мають змогу більш детально ознайомитись з правилами дорожнього руху в ігровій формі, виконати цікаві вправи, розгадати ребуси та кросворди, а також розфарбовувати малюнки з безпеки дорожнього руху на дорозі.

08:45 11.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено