A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Новини

     

Дата: від до Скинути

Ярмарок, організований Junior Achievement у місті Хмельницький

Навчальна мінікомпанія ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центру ПТО" "Соціальна перукарня "Hairstyling"" активно взяла участь у Ярмарку, організованому Junior Achievement у місті Хмельницькому. Учасники проєкту з великим задоволенням демонстрували свої навички  та вміння, виконуючи малюнки хною та плетіння волосся просто неба. Дякуємо всім, хто скористався нашими послугами, залишився задоволений та підтримав нашу соціальну перукарню!

13:44 15.04.2024

Дякуємо за допомогу

Державний професійно-технічний навчальний заклад «Хмільницький аграрний центр ПТО» щиро дякує регіональному директорові Козаку Анатолію Андрійовичу ВП Хмільник «Зернопродукт-МХП» та регіональному менеджеру «МХП- Громаді» Літвак Лесі за організацію допомоги у придбанні мʼяса птиці для харчування учнів вразливих категорій.

19:57 16.03.2024

Табір Підприємництва ГО Junior Achievement Ukraine

16 та 17 січня у Чернівцях відбувся Табір Підприємництва для студентів закладів професійно-технічної освіти Буковини та Вінниччини. Учасниками цієї навчальної події від ГО Junior Achievement Ukraine (JA Ukraine) стали 100 студентів та педагогів з 14 закладів. 

16:29 19.01.2024

Сучасне обладнання для покращення та оновлення матеріально-технічної бази навчального закладу

Історії успіху - це зазвичай історії незламних людей, які вірять у власну ідею, майбутнє країни, попри всі труднощі сьогодення. Протягом жовтня місяця  наш навчальний заклад брав участь у грантовому проєкті "Курс на Незалежність" 2.0. 

13:01 22.12.2023

Тренінгове заняття для учнів під назвою Life Skills

Уже довгий час ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО» тісно співпрацює з Хмільницькою міськрайонною організацією Червоного Хреста України. 10.11.2023 року спікери цієї організації провели для учнів та педагогів навчального закладу тренінг під назвою Life Skills. Учні разом з педагогами навчалися життєвих навичок,  необхідних для повноцінного існування особистості в гармонії з собою, друзями, колегами. Це вміння слухати, висловлювати свою думку, бути толерантним і активним  у різних ситуаціях. Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері. Після завершення тренінгу учнів пригостили брейк-кавою і смаколиками.

15:40 10.11.2023

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності – це традиційна щорічна загальнонаціональна акція, присвячена українській мові. Задля єднання навколо мови у цій акції беруть участь українці та знавці української мови з усього світу.

13:00 27.10.2023

Захід з нагоди Дня вчителя та Дня захисників та захисниць України

29 вересня в актовій залі навчального закладу відбувся захід з нагоди Дня вчителя та Дня захисників та захисниць України за участю учнів та працівників навчального закладу. Вітаємо усіх зі святом, бажаємо творчої наснаги,  терпіння,  талановитих та вдячнх учнів,  миру та перемоги для нас усіх. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

11:49 29.09.2023

З Божим благословенням у новий навчальний рік

День знань. Цього року світло вересневого свята затьмарене війною, розв'язаною росією. Проте, попри російську агресію, учні та працівники навчального закладу не залишились без свята. Всім колективом за старою доброю традицією вишикувались вони на урочисту лінійку. Велика учнівська родина поповнилась цього року 200 першокурсниками, які вже з першого дня відчули тепло і турботу про себе.

15:21 04.09.2023

Зустріч з ГО «Дівчата»

6 червня у ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» була організована зустріч здобувачів освіти з представниками громадської організації «Дівчата». Учні з цікавістю слухали розповідь тренерки Юлії про збереження статевого здоровʼя, дотримання правил особистої гігієни,  особливості фізіології жінок та чоловіків.  Тема сексуальної освіти не проста, проте дуже потрібна сучасним підліткам. А тому такі зустрічі необхідні, оскільки сприяють формуванню культури статевої поведінки юнаків і дівчат, вчать відповідальному ставленню до збереження свого репродуктивного здоров'я.  Дякуємо членам ГО "Дівчата" за цікаву і таку потрібну та корисну для наших учнів розмову!

07:57 07.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено