A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

День відкритих дверей

У рамках Всеукраїнського Тижня професійно-технічної освіти з метою популяризації робітничих професій в ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО» було проведено День відкритих дверей.

14:06 25.05.2023

Навчально-польові заняття групи №31

У період з 22 по 24 травня 2023 р. для випускників групи №31 було проведено триденні навчально-польові заняття, метою яких було закріплення на практиці теоретичних знань з тактичної, вогневої, стройової та прикладної фізичної підготовки.

14:17 24.05.2023

Вітаємо з Днем вишиванки

Вишивану сорочку українці одягали з давніх-давен, адже свято вірили, що вона захищає від усього злого. Вишиванка – наша національна святиня. Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг! Не забувайте про своє коріння, пам'ятайте про те, звідки всі ми прийшли. Національна пам'ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти та передати нащадкам.

11:12 18.05.2023

Привітання з річницею роботи на посаді директора ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» Ігоря Георгійовича БАРАНЮКА

Після року спільної праці з новим директором колектив Державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» з упевненістю стверджує: Ігор Георгійович БАРАНЮК - високопрофесійний керівник, якому притаманні почуття нового, принциповість, відповідальність, наполегливість у досягненні поставленої мети. Його талант організатора, менеджера і мудрого порадника викликають повагу у колег, здобувачів освіти та їхніх батьків.

08:16 17.05.2023

Співпраця з громадською організацією «Gastro club» та Асоціацією рестораторів та готельєрів

Державний професійно-технічний навчальний заклад «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» продовжує працювати у напрямку залучення громадських організацій для розвитку освітніх, наукових, культурних, економічних, гастрономічних, кулінарних та спортивних проєктів.

15:33 25.04.2023

Засідання учнівського самоврядування «Лідер» на тему: «Моя фінансова грамотність. Види фінансових установ»

В  рамках проведення «Всесвітнього тижня грошей» у ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» відбулося чергове засідання учнівського самоврядування «Лідер» на тему: «Моя фінансова грамотність. Види фінансових установ». Збори проводила Бахіна Альона Володимирівна , яка зазначила, що просвітницька робота з молоддю є особливо важливою та перспективною з точки зору підвищення загального рівня фінансової грамотності населення. Учні дізнались багато нової та цікавої інформації: про види фінансових послуг,якими найчастіше користується населення; які питання варто поставити, щоб отримати  консультацію у працівника фінансової установи; види фінансових установ, що надають послуги  населенню.

13:38 24.03.2023

Вітаємо з днем народження

Сьогодні свій День народження святкує директор Державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» Ігор Георгійович Баранюк. Колектив навчального закладу вітає свого керівника і бажає Вам, Ігоре Георгійовичу, терпіння і мудрості, виваженості і впевненості, вдалих звершень і творчих успіхів, довголіття і високої продуктивності у всіх справах.

11:18 03.03.2023

Зустріч випускників - 2023

"Зустріч поколінь випускників" - захід, який у нашому навчальному закладі уже став традиційним. Щороку в останню суботу лютого ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" запрошує до своїх стін випускників минулих років. Але, на жаль, у цьому році вечір " Зустріч поколінь" через підступний напад російського агресора відбувся онлайн. Ювілярами 2023 року є випускники таких років: 1983, 1993, 1998, 2003, 2008, 2013, 2018. Незважаючи на всі труднощі сьогодення, завжди пам’ятаємо і любимо вас. Віримо у нашу ПЕРЕМОГУ і не втрачаємо надії на те, що наступного року наш вечір «Зустріч поколінь випускників» обов’язково відбудеться.

12:00 25.02.2023

Привітання захисників України з новорічними святами

З нагоди Новорічних та Різдвяних свят представники педагогічного колективу  навчального закладу завітали до військового шпиталю з різноманітними смаколиками, які приготували власноруч, щоб, створивши затишну домашню атмосферу, привітати наших захисників. Адже наша Перемога та Мир, на які ми всі так чекаємо, наближається завдяки спільній справі й допомозі. Дякуємо, наші захисники, за Вашу мужність, самовідданість і героїзм! Швидкого одужання, Вам! А усім нам Перемоги і Миру!

12:13 30.12.2022

Вітаємо переможців міжнародних освітянських конкурсів

23-25 листопада 2022 р. відбулись – Тринадцята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти" та Чотирнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Це професійні форуми освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому представленні досягнення галузі освіти. Цьогоріч уперше за чотирнадцять років виставки об’єднані й відбулися в змішаному форматі.

16:41 27.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено