A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Профорієнтаційна робота щодо вступу здобувачів освіти  у профільні навчальні заклади системи МВС

З метою профорієнтаційної роботи щодо вступу здобувачів освіти  у профільні навчальні заклади системи МВС у ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» відбулася зустріч учнів груп №31 та №34 із начальником сектору кадрового забезпечення Хмільницького районного відділу поліції, капітаном поліції Наталією Макух та старшим інспектором кадрового забезпечення, старшим лейтенантом поліції Яною Бартащук. Працівники поліції надали інформацію про умови вступу до даних навчальних закладів системи МВС, ознайомили із професією поліцейського та напрямками його діяльності – від криміналістики до кіберполіції.

11:53 13.12.2022

Святий Миколай іде - дітям радість несе

У дітей є лише одне дитинство, і його не можна відкласти на час війни. Особливо важко тепер дітям, які змушені були залишити власні домівки через кляту війну.  Напередодні найулюбленішого дитячого свята - Дня Святого Миколая, коли уся дітвора чекає дива, на базі ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" відбувся розважальний захід для дітей ВПО "Святий Миколай іде - дітям радість несе". Їх розважали педагоги навчального закладу: Марина Жук, Наталія Кузьмінська, Ірина Черненко, Леся Голембівська, Людмила Староха, Ольга Стаднійчук, Юрій Червінський, переодягнені у казкових героїв. Уся дітвора активно брала участь в іграх, конкурсах та розвагах. Діти писали свої мрії на дошці побажань і більшість хочуть миру й повернутися, нарешті, до своїх домівок.  Висловлюємо щиру подяку, тим, хто долучився до організації свята:  - директору навчального закладу Ігорю Баранюку та усьому колективу,

13:00 07.12.2022

Зустріч із провідним фахівцем Хмільницької міськрайонної філієї Вінницького центру зайнятості

Державний професійно-технічний навчальний заклад «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» тісно співпрацює із Хмільницькою міськрайонною філією Вінницького центру зайнятості. 21 та 22 листопада у навчальному закладі відбулась зустріч із провідним фахівцем з профорієнтаційної роботи Забігайло Оксаною Петрівною, яка показала здобувачам освіти вміння і навички  презентувати себе роботодавцю, підготувати своє резюме, бути готовим до проведення співбесіди, як правильно зайнятись пошуком роботи після завершення навчання. Зустріч пройшла у дружній і теплій атмосфері, всі учасники були активними, а тому отримали призи.

14:31 22.11.2022

З Днем працівників сільського господарства України

Щороку у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства України. Оскільки наш заклад ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" є аграрним,  цю подію відзначили і у нас. У дружньому педагогічному колективі відбулися вітання  з нагоди свята. Директор закладу Ігор Баранюк привітав майстрів-хліборобів, вручив їм подяки, висловив слова вдячності усім тим, хто активно працювали на навчальному господарстві та побажав нових трудових звершень.

15:00 18.11.2022

Радіодиктант національної єдності - 2022

Щороку, 9 листопада в Україні відзначається День української мови  та писемності. Традиційно, в цей день усі українці пишуть Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Не залишилися осторонь і працівники та здобувачі освіти Хмільницького аграрного центру професійно-технічної освіти. До написання радіо диктанту приєдналися усі, хто прагне продемонструвати любов та шану до рідної мови. Проведення подібних заходів дозволяє  не лише перевірити знання рідної мови, а й відчути солідарність з усіма, хто шанує українську мову та розуміє важливість її розвитку і збагачення.

12:29 09.11.2022

З Днем захисників та захисниць України

Сьогодні величне свято - Покрова Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День захисників і захисниць України. Представники педагогічного колективу ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр ПТО" завітали до військового шпиталю з подарунками і смаколиками, щоб привітати наших захисників зі святом. Позитивні емоції, радість, відчуття домашнього затишку принесли воїнам ці хвилини спілкування у дружній і теплій атмосфері. Швидкого вам одужання, дорогі наші захисники, і ПЕРЕМОГИ!

13:25 14.10.2022

Підтримка від ТОВ "Хмільницьке"

26.09.2022 року ТОВ "Хмільницьке" агрохолдингу "Астарта-Київ" надало благодійну допомогу у вигляді продуктових наборів здобувачам освіти пільгових категорій та їдальні навчального закладу.

15:23 26.09.2022

Вітаємо з Днем знань

З Божим благословенням у новий навчальний рік Перше вересня - День знань. Цього року світло вересневого свята затьмарене війною, розв'язаною росією. Проте, попри російську агресію, учні та працівники ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" не залишились без свята. Всім колективом за старою доброю традицією вишикувались вони на урочисту лінійку. Велика учнівська родина поповнилась цього року 175 першокурсниками, які вже з першого дня відчули тепло і турботу про себе.

16:48 01.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено