A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Привітання з річницею роботи на посаді директора ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» Ігоря Георгійовича БАРАНЮКА

Дата: 17.05.2023 08:16
Кількість переглядів: 22

Після року спільної праці з новим директором колектив Державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» з упевненістю стверджує: Ігор Георгійович БАРАНЮК - високопрофесійний керівник, якому притаманні почуття нового, принциповість, відповідальність, наполегливість у досягненні поставленої мети. Його талант організатора, менеджера і мудрого порадника викликають повагу у колег, здобувачів освіти та їхніх батьків.

Шановний наш Ігорю Георгійовичу! Прийміть наші сердечні привітання з річницею роботи на посаді директора навчального закладу. Зичимо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб підгрунттям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров̓я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Нехай людська шана та повага будуть подякою Вам за невтомну працю, чуйність, уміння творити добро.

Бажаємо успіхів у роботі, удачі, фінансового благополуччя, здоров̓я та сімейного щастя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено