A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Конкурси фахової майстерності

Дата: від до Скинути

Конкурс фахової майстерності з професії «Кухар”

З метою підвищення якості професійних навичок, посилення інтересу до поглиблення вивчення предметів професійно-практичної підготовки та оволодіння навичками трудових прийомів щороку серед здобувачів освіти проходять конкурси фахової майстерності  Учні групи №24 та №2ТУ з професії «Кухар» також продемонстрували свої знання та практичні навички у приготуванні «Омлету натурального».

11:50 08.03.2023

Конкурс фахової майстерності з професії «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування”

28.02.2023 року пройшов конкурс фахової майстерності з професії «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування”. Мета конкурсу: зацікавити учнів професією, поглибити знання з предметів професійного циклу, зокрема «Слюсарна справа», «Комплексна система технічного обслуговування та ремонту машин», розвивати  інтереси до нової техніки та новітніх технологій у сільському господарстві, підвищувати фахову майстерність. Конкурс проводився серед учнів групи №11, які здобувають професію слюсаря, і складався з двох етапів: теоретичного та практичного. Здобувачі освіти виконали конкурсне завдання, суть якого полягала у ремонті ножа косарки КС-2,1: визначення технічного стану заклепочного з’єднання та заміна заклепок сегментів. Переможцями стали: ОлександрГАВРИЛЮК- 1 місце, Юрій КОРОТКИЙ- 2 місце, а трете місце розділили між собою Артьом  ПЛАХОТНЮК і Максим БАША. 

15:01 28.02.2023

Конкурси фахової майстерності з професії "Кондитер"

Професія кондитера — одна із  тих, які западають в душу з  дитинства. Кондитер – це чарівник, який приносить радість людям, це маг і віртуоз, який із звичайних інгредієнтів, таких як цукор, борошно, молоко, може створити шедевр кондитерської майстерності. Професія ця дуже затребувана – і в ресторан, і в кафе, і на будь-яке підприємство громадського харчування потрібен кондитер. Професія кондитера асоціюється зі святом і смаколиками. Але, не дивлячись на це, вона є нелегкою фізично і вимагає, крім великої зосередженості, спритності рук і знання різних нюансів роботи з продуктами, ще й наявності естетичного смаку, креативного мислення і, звичайно ж, таланту.  Це спеціальність, яка знаходиться на межі кулінарії та мистецтва. Тому слова іспанського художника-сюрреаліста Сальвадора Далі «Все красиве має бути їстівне!», які стали девізом конкурсу фахової майстерності з професії «Кондитер» у ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти», були дуже доречними.

09:42 19.02.2021

Конкурс фахової майстерності з професії «Слюсар з ремонту  сільськогосподарських машин та устаткування»

Головне завдання професійно-технічної освіти - якісна підготовка висококваліфікованих робітників для різних галузей економіки з урахуванням потреб регіонального ринку праці. Сьогодні професія слюсаря з ремонту сільськогосподарських машин  та устаткування затребувана і актуальна. Кваліфікована робота слюсаря з ремонту сільськогосподарських машин  та устаткування дозволяє збільшити терміни експлуатації сільськогосподарської техніки, здійснювати своєчасну профілактику її функціонального стану.

14:00 11.02.2021

Конкурси фахової майстерності з будівельних професій

Професія будівельника дуже цікава та вимагає високої кваліфікації. Ця робота відповідальна, високооплачувана і затребувана на ринку праці. Умілі будівельники необхідні завжди, тому що, хочеш не хочеш, а нові будівлі створювати потрібно. Старі будинки руйнуються з часом. Навіть для того, щоб реконструювати стару споруду, без будівельників ніяк.

11:35 05.02.2021

Конкурс фахової майстерності з професії "Муляр" серед здобувачів освіти

05.03.2020 року був проведений конкурс фахової майстерності серед здобувачів з професії "Муляр". Конкурс проводився з метою перевірки рівня фахової підготовки, майстерності та виявлення  кращих здобувачів освіти серед учнів першого, другого та третього курсів з професії.

11:06 06.03.2020

Конкурс фахової майстерності з професії "Манікюрник" серед учнів

02.03.2020 р. був проведений конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти навчального закладу з професії «Манікюрник». Конкурс проводився з метою підвищення рівня фахової підготовки, майстерності та розвитку творчої активності здобувачів освіти, застосування та вдосконалення знань з технологій виконання манікюрних робіт, дизайн «Французький манікюр».

15:57 02.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено