A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Конкурси фахової майстерності з будівельних професій

Дата: 05.02.2021 11:35
Кількість переглядів: 137

Професія будівельника дуже цікава та вимагає високої кваліфікації. Ця робота відповідальна, високооплачувана і затребувана на ринку праці. Умілі будівельники необхідні завжди, тому що, хочеш не хочеш, а нові будівлі створювати потрібно. Старі будинки руйнуються з часом. Навіть для того, щоб реконструювати стару споруду, без будівельників ніяк.

Міста не обійдуться без нових висотних будинків, офісних будівель, торгових центрів. Професія будівельника – це професія на всі часи!

Найбільш затребувані на будівництві універсальні майстри, які уміють якісно виконувати кілька типів робіт. Відповідно, заробітна плата у таких майстрів найвища. У нашому навчальному закладі можна отримати декілька будівельних професій:  муляра, штукатура, лицювальника-плиточника.

Для того, щоб визначити рівень кваліфікації здобувачів освіти та виявити кращого за професією у рамках тижня будівельних професій пройшли конкурси фахової майстерності серед учнів навчального закладу:

02.02.2021 року - конкурс фахової майстерності серед учнів за професією «Муляр» у групі №13. Конкурс складався з теоретичного і практичного турів. Завданням практичного туру було мурування кута завтовшки у 1,5 цеглини за однорядною системою перев’язування швів.

За підсумками проведення конкурсу учасники вибороли такі місця:

Макаренко Віктор – I місце;

Сологуб Владислав – II місце;

Осадчук Олександр – III місце

  

03.02.2021 року - конкурс фахової майстерності серед учнів за професією «Лицювальник - плиточник» у групі №33. Конкурс проводився у два тури.

Завданням практичного туру було облицювання поверхні стін керамічною плиткою способом «шов у шов» на розчині з використанням хрестоподібних обмежувачів для регулювання ширини швів між плитками на глиняному розчині - 1м2 , розміром плитки 15х15см.

Перемогу здобули такі учні:

Паламарчук Володимир - І місце ;

Гуменюк Олександр  - ІІ місце;

Прус Володимир -  ІІІ місце.

  

Попереду конкурс фахової майстерності з професії «Штукатур». Бажаємо учасникам наснаги та впевненості у своїх силах! Вболіваємо за вас! Ви найкращі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено