A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Конкурс фахової майстерності з професії «Кухар”

Дата: 08.03.2023 11:50
Кількість переглядів: 34

З метою підвищення якості професійних навичок, посилення інтересу до поглиблення вивчення предметів професійно-практичної підготовки та оволодіння навичками трудових прийомів щороку серед здобувачів освіти проходять конкурси фахової майстерності 
Учні групи №24 та №2ТУ з професії «Кухар» також продемонстрували свої знання та практичні навички у приготуванні «Омлету натурального».

Критерії оцінювання включали в себе не тільки оцінку смакових якостей страв, а й підготовку робочого місця, дотримання технології приготування, правил безпеки праці, норм санітарії та гігієни, оформлення страв. Журі конкурсу відзначило високий рівень підготовки учасників, глибокі знання та фахову майстерність, їх творчий потенціал і вміння впроваджувати виробничі технології у навчально-виробничий процес.

За результатами оцінювання конкурсних завдань переможцями стали: І місце – Каганюк Анна (2ТУ), ІІ місце – Степанюк Вероніка (24 група), та ІІІ місце розділили між собою троє учасників: Заграбчук Дар’я (24 група), Ліщенюк Руслан (24 група), Хапова Людмила (2 ТУ група).
Бажаємо всім учасникам творчих та професійних злетів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено