Конкурс фахової майстерності з професії "Кондитер"
Творець прекрасного, смачного, привабливого. Здогадалися, хто це ? Так, це кондитер, майстер солодких шедеврів. Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією, мати навички художника і творця. Саме такі якості проявили майбутні кондитери групи №34 під час проведення конкурсу фахової майстерності, який у нашому навчальному закладі уже став традиційним. Цього року учасники конкурсу готували «Пиріг напіввідкритий з сиром». Приємно було спостерігати за роботою вправних і умілих рук конкурсантів, які продемонстрували досить високий рівень теоретичних знань та досконале володіння практичними навичками. У процесі роботи здобувачі освіти дотримувались технології приготування кондитерського виробу, техніки безпеки, норм санітарії та гігієни.14:09 09.03.2023