A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Волонтерство

Дата: від до Скинути

Допомога ЗСУ

Війна в Україні не просто змінила людей, вона показала справжнє обличчя кожного. Колектив ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" відчув себе частинкою великого народу, що бореться за святу правду і волю.  Уже в котрий раз працівники навчального закладу внесли свій вклад у наближення перемоги. Кошти, зібрані ними, стали основним внеском для придбання коптера "MAVIC", який був переданий підрозділу Збройних сил України, в якому служить прцівник нащого закладу.  Сподіваємось,  що наш "MAVIC"  допоможе славним воїнам ЗСУ швидше прогнати рашистських нелюдів з української землі.

15:00 27.01.2023

Привітання захисників України з новорічними святами

З нагоди Новорічних та Різдвяних свят представники педагогічного колективу  навчального закладу завітали до військового шпиталю з різноманітними смаколиками, які приготували власноруч, щоб, створивши затишну домашню атмосферу, привітати наших захисників. Адже наша Перемога та Мир, на які ми всі так чекаємо, наближається завдяки спільній справі й допомозі. Дякуємо, наші захисники, за Вашу мужність, самовідданість і героїзм! Швидкого одужання, Вам! А усім нам Перемоги і Миру!

12:13 30.12.2022

Підтримуємо українців на справі і на слові.

Вже стало традицією в ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» надавати благодійну допомогу ЗСУ та жителям областей України, найбільш постраждалим від російської агресії. До новорічних та Різдвяних свят, працівники навчального закладу організували збір коштів на потреби ЗСУ та продуктів харчування, одягу й засобів гігієни мешканцям Херсонської та Миколаївської областей. Підтримуємо наших українців на справі і на слові. Віримо в Перемогу! Україна понад усе!

12:21 21.12.2022

Волонтерська робота

Сьогодні, працівники їдальні ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» організували випічку для наших захисників. Дякуємо їм за наш з вами спокій, а тому долучаємось і робимо добрі справи. Україна понад усе! Разом до Перемоги!

12:15 07.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено