A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Перемога над ворогом - це наша спільна справа

Дата: 29.03.2024 14:00
Кількість переглядів: 12

Нинішні події в Україні не залишають байдужими жодного українця. ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО» на чолі з директором Ігорем Баранюком не стоїть осторонь історичних подій, які відбуваються в Україні. Війна ще більше згуртувала учнівський та педагогічний колективи в усвідомленні себе частинкою великого українського народу.

Уже в котрий раз учні та педагоги навчального закладу надають посильну допомогу ЗСУ. Вони готують для наших захисників смачну домашню випічку, збирають кошти для придбання необхідного воїнам на фронті, плетуть маскувальні сітки.

Близько трьох десятків таких сіток уже відправлено на фронт.

А 29 березня 2024 року до нашого закладу завітали бійці 3 окремоі штурмової бригади, які розповіли присутнім про особливості життя військовослужбовців в умовах війни, про свої бойові справи, побратимство та бригадний дух, про можливості та переваги служби у їхньому підрозділі. Високовмотивовані та сильні духом бійці пробудили в серцях юних розуміння того, що війна в країні - це війна в кожній родині, що Перемога над ворогом - це наша спільна справа.

Учні навчального закладу із щирою подякою за можливість навчатися, будувати плани на майбутнє вручили військовим подарунки - дрон та маскувальні сітки. Віримо в ЗСУ! Продовжуємо робити добрі справи! Всі разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено