A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробниче навчання

Дата: від до Скинути

Державний кваліфікаційний іспит у групах №31, №32

27 червня 2023 року відбувся Державний кваліфікаційний іспит у групах №31, №32 з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії "А1", "В1", "А2"), водій автотранспортних засобів (категорія "С")". Атестаційна комісія відмітила старанність учнів у вирішенні тестових завдань. Рішенням комісії здобувачам освіти було присвоєно кваліфікацію відповідного рівня.

15:28 27.06.2023

Кваліфікаційний іспит в групі №12 з професії "Лісник"

Сьогодні здобувачі освіти групи №12 успішно захистили письмові екзаменаційні роботи з професії "Лісник". Вони гідно представляли професію, довівши свою професійну придатність. Члени державної кваліфікаційної комісії високо оцінили знання учнів.

09:33 27.06.2023

Державний кваліфікаційний іспит з професії "Кухар, кондитер"

26 червня учні групи №34 складали державний кваліфікаційний іспит з професії "Кухар, кондитер" (майстер виробничого навчання Очеретнюк Ганна Юріївна).  З хвилюванням і надією чекали вони цього дня. Три роки навчання і практики принесли свої позитивні результати. Майже всі учні показали високий рівень підготовки. Вони продемонстрували свої професійні вміння і навики, проявили креативність і творчість, здивували присутніх винахідливістю та завзятістю. За результатами захисту члени державної кваліфікаційної комісії позитивно оцінили напрацювання учнів. Вітаємо наших випускиків з успішним проходженням ДКА і бажаємо їм мирного неба над головою, самореалізації, наполегливості та успіху на професійному шляху!

14:53 26.06.2023

Квіліфікаційний іспит в групі №24 з професії "Кухар"

Вітаємо учнів групи №24 з професії "Кухар" з успішною здачею кваліфікаційного іспиту. Учні продемонстрували високі досягнення під час приготування страв. Комісія високо оцінила рівень підготовки, всім здобувачам освіти присвоєна кваліфікація "Кухар 4 розряду"

08:13 26.06.2023

Кваліфікаційна пробна робота в групі №11 з професії "Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування"

Вітаємо учнів групи №11 з професії “Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування” із успішною здачею кваліфікаційних пробних завдань та присвоєння кваліфікації  слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування 3-го розряду. Успіхів та удачі вам.

20:52 23.06.2023

Кваліфікаційна пробна робота в групі №35 з професії "Манікюрник"

23.06.2023 року в здобувачів освіти групи №35 відбулася кваліфікаційна пробна робота з професії "Манікюрник". Майбутні майстри манікюру продемонстрували професійні знання та вміння з виконання різних видів манікюру, декоративного дизайну, догляду за шкірою рук та нігтями. Роботи здобувачів освіти відповідають рівню кваліфікації манікюрник 2 класу.

20:41 23.06.2023

Пробна кваліфікаційна робота з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія "А2").

23 червня в групах №31-32 пройшла пробна кваліфікаційна робота з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія "А2"). Здобувачі освіти продемонстрували засвоєнні теоретичні знання, отримані під час навчання, та навички практичного водіння трактором.

20:28 23.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено