A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Конкурс фахової майстерності з професії "Кондитер"

Дата: 21.02.2024 15:08
Кількість переглядів: 18

Кондитер - це той чарівник, який створює солодку казку  з тіста, яєць, горіхів та ванілі. З-під його рук виходять справжні шедеври мистецтва, якими  можна тільки захоплюватися! І тут не обійтись без витонченого смаку, творчої уяви, художніх здібностей, багатьох знань та умінь. Робота кондитера вважається однією з найскладніших. Саме цю професію опановують зараз здобувачі освіти  34 - ї групи  ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр ПТО".

21 лютого 2024 року на  базі навчального закладу під керівництвом майстра виробничого навчання Валентини Кіріакіді відбувся  конкурс фахової майстерності з професії "Кондитер". Чотири здобувачі освіти групи 34 подали заявки для участі в конкурсі, який складався з двох турів: теоретичного та практичного. Під час приготування шахового печива, що було завданням практичного туру,  конкурсанти продемонстрували високу професійну майстерність, трудові прийоми та креативність.

За підсумками оцінювання двох турів переможницею стала Вероніка Степанюк, ІІ місце розділили Ліна Чикотун та Ганна Швидун, ІІІ місце посів Василь Гнатюк.

Вітаємо переможців-кондитерів, які вміють створювати справжні дива.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено