A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Конкурс фахової майстерності з професії "Кухар"

Дата: 20.02.2024 15:08
Кількість переглядів: 28

Участь у конкурсі фахової майстерності - це унікальна можливість показати свої знання, набуті практичні навички, проявити свій талант і мистецтво. Саме така нагода випала здобувачам освіти 24-ї групи (майстри виробничого навчання Дмитрієва Т. І., Ніколайчук Л. В.), які в рамках проведення Тижня професій кулінарного профілю 20 лютого 2024 року взяли участь у конкурсі фахової майстерності з професії "Кухар".

Умови конкурсу передбачали два етапи випробувань:
- виконання теоретичного завдання (в тестовій формі);
- виконання практичного завдання  -  приготування страви "Крученики зі свинини з чорносливом".

Критерії оцінювання включали в себе не тільки оцінку смакових якостей страви, а й підготовку робочого місця, дотримання технологіії приготування, правил безпеки праці, норм санітарії та  гігієни, оформлення страви.

Приємно було спостерігати за роботою майбутніх кухарів. Вправні й точні рухи, швидка орієнтація, творча уява, відчуття краси - ось ті якості, які продемонстрували конкурсанти під час виконання завдань.

Напружено працювало компетентне журі. 
За результатами оцінювання конкурсних завдань переможцями стали:
І місце - Качурівська Альона, Поліщук Валерія;
ІІ місце - Бадик Юрій;
ІІІ місце - Школьник Андрій.
Конкурс дав змогу кожному учаснику  зануритися у надзвичайно цікавий світ професії, оволодіти відповідними професійними компетентностями, отримати безліч позитивних емоцій.

Вітаємо переможців і учасників конкурсу, бажаємо їм подальших успіхів в оволодінні цією цікавою та дуже важливою професією!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено