A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Навчальна екскурсія в ДП "Хмільницьке лісове господарство"

22.09.2021 р. майстри виробничого навчання групи №12 з професії "Лісник", Вадим ШАМРАЙ та Олександр БОЙКО разом зі здобувачами освіти завітали у ДП "Хмільницьке лісове господарство". У лісгоспі завжди раді подібним візитам, адже саме з такого віку потрібно прививати любов до природи, вчити берегти навколишнє середовище та бачити прекрасне навколо себе.

16:19 22.09.2021

"Коло цінностей"

  22.09.2021 у ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" з учнями II курсу проведено захід "Коло цінностей".

13:48 22.09.2021

Екскурсія до салонів краси м. Хмільник

Перукар здатний творити, створювати новий образ, тим самим надаючи людям задоволення. Недарма в даний час талановиті майстри отримують світову популярність на рівні з іншими творчими людьми.

15:25 21.09.2021

Хай буде мир в усьому світі

     21 вересня в ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" було проведено урочисту лінійку, присвячену Міжнародному дню миру "Хай буде мир в усьому світі", був підготовлений флешмоб з учнями навчального закладу. Цього ж дня людство відзначає Міжнародний день миру! Символом міжнародної солідарності всіх людей світу є дзвін миру. Дзвін Миру - символ спокою, мирного життя і дружби, вічного братства і солідарності народів. Його було відлито з тих монет, які пожертвували діти всіх континентів. На дзаоні зроблено надпис: "Хай буде мир в усьому світі".

15:17 21.09.2021

Захоплююча екскурсія в супермаркет «Грош»

Учні групи №34 разом з майстром виробничого навчання Дмитрієвою Т.І. 20 вересня відвідали супермаркет «Грош», де із захопленням спостерігали, як виробляються найрізноманітніші кондитерські борошняні ласощі із листкового та дріжджового тіста.

15:50 20.09.2021

Профілактика булінгу серед здобувачів освіти

   20 вересня 2021 року у ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" відбулася зустріч представників відділу Хмільницького бюро правової допомоги та служби у справах дітей Хмільницької територіальної громади. Проведена профілактична лекція "Булінг, його види та наслідки" серед здобувачів освіти 1 курсу.

15:25 20.09.2021

Пізнавальна екскурсія до ресторану "Візит"

З метою ознайомлення наших майбутніх кондитерів з новітнім обладнанням та сучасними кондитерськими технологіями і процесами в. о. заступника директора з НВР ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО» Мар’євич Т. І. організувала екскурсію до ресторану «Візит». Учні з цікавістю заглянули за лаштунки закладу. Вони побачили сучасне обладнання та устаткування в робочому режимі. Щиро дякуємо за пізнавальну екскурсію та гостинність директору ресторану «Візит» Лісовій Т. Г.

15:17 20.09.2021

У навчальному закладі стартував Олімпійський тиждень

Щоб  навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в учнів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом у ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень.  Не виключенням став і цей рік. Олімпійський тиждень триватиме з 20 вересня по 24 вересня.

10:31 20.09.2021

Чистота довкілля  – у наших руках

    Підтримання чистоти та порядку –  запорука міцшого здоров’я та краси нашого рідного краю. Це добре усвідомлюють педагоги та учні ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО», які відчувають особисту відповідальність за стан навколишнього середовища. Тому 17 вересня 2021 року, «озброївшись» робочим інвентарем, усі дружно вийшли, щоб спільними зусиллями навести лад на території навчального закладу. Основні роботи були  пов’язані з підмітанням доріжок, прибиранням сміття, сухого листя та гілок, з упорядкуванням клумб. Деякі учні працювали на збиранні яблук.

17:00 17.09.2021

Вчимося на минулому для майбутнього

16.09.2021 року учні ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО» на чолі з вихователями Алєксєєвою В.І. та Нишпорською В.Б. відвідали історико-краєзнавчий музей м. Хмільника.

12:15 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено