A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Вітаємо з Днем знань

Дата: 01.09.2022 16:48
Кількість переглядів: 45

З Божим благословенням у новий навчальний рік
Перше вересня - День знань. Цього року світло вересневого свята затьмарене війною, розв'язаною росією. Проте, попри російську агресію, учні та працівники ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" не залишились без свята. Всім колективом за старою доброю традицією вишикувались вони на урочисту лінійку. Велика учнівська родина поповнилась цього року 175 першокурсниками, які вже з першого дня відчули тепло і турботу про себе.

Все було: хвилювання, квіти, напутні слова, перший дзвоник нового навчального року... Проникливі слова вітань на адресу здобувачів освіти та всіх працівників лунали з уст директора навчального закладу Ігоря Баранюка, представника  профспілки АПК Павла Горбатюка, протоієрея Івана Пукаса, настоятеля храму святих Павла і Петра. Учням та педагогам були вручені нагороди за досягнуті успіхи та перемоги у всеукраїнських та обласних конкурсах.
З Божим благословенням, з надією на мир розпочався новий навчальний рік. Нехай же він принесе лиш миті радості й гордості за нові знання та звершення, нехай, нарешті, прийде довгоочікуваний мир на нашу землю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено