A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Стажування та обмін досвідом

Дата: від до Скинути

Екскурсія в їдальню "МЦРЗ філії ЦОВ" АТ Укрзалізниця

Професій є безліч і всі вони унікальні і потрібні. Але професія кахаря особлива, так як настрій і здоров’я людини залежить від правильного і раціонального харчування. У нашому навчальному закладі учні мають змогу цьому навчитись.

14:05 14.09.2022

Екскурсія до провідних студій та салонів краси міста Хмільник

Сучасний перукар, манікюрник – це не просто людина, що вміє стригти і фарбувати нігті, це чарівник, що створює своїм клієнтам унікальні образи та вміє знайти індивідуальний підхід до кожного. 12 вересня учні групи №15, які навчаються за професією «Перукар (перукар-модельєр), манікюрник» разом з майстрами виробничого навчання Мариною ЖУК та Наталією КУЗЬМІНСЬКОЮ  відвідали провідні студії та салони краси міста Хмільник: «Beayty time», «Sova», «Aestetic ciub», «Beayty room», де мали можливість ознайомитися з організацією робочого процесу під час обслуговування клієнтів. Навчальний заклад пишається тим, що провідні спеціалісти цих салонів краси є нашими випускниками.

17:12 12.09.2022

Засідання обласної методичної секції заступників директорів ЗП(ПТ)О

Мар’євич Т. І. та Грабчак Л. І. взяли участь у засіданні обласної методичної секції заступників директорів ЗП(ПТ)О з навчальної роботи в онлайн форматі з теми «Змішане навчання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти області». Заступники директорів ЗП(ПТ)О Вінницької області ділилися досвідом роботи про особливості та переваги змішаного навчання для закладів професійної (професійно-технічної) освіти; упровадження цифрових компетенцій при дистанційному навчанні; систему оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти при змішаному навчанні.

13:38 14.02.2022

Ми – майбутні трударі України

Сьогодні, 16.12.2021 р., на запрошення в. о. директора ГАВРИЛЮК Жанни, до навчального закладу завітали представники ДП ПрАТ «Зернопродукт МХП», що входить до складу агроіндустріального холдинку ПрАТ "МХП" - одного зі лідерів світового аграрного ринку: РЕВА Оксана - старший бізнес-партнер з персоналу, ФЕДОРЕНКО Діана - фахівець з рекрутменту, КАЦОВЕЦЬ Олена - фахівець з організаційного розвитку, компенсацій та пільг. Вони зустрілися зі здобувачами освіти з професій «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» та «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», розповіли про агронапрям компанії, проблеми вирощування зернових і технічних культур, перспективи компанії. Захід пройшов у форматі активної бесіди. Учні мали можливість не тільки познайомитися з компанією, переглянути презентацію «Твоє майбутнє – МХП», а й обговорити питання щодо проходження ними виробничої практики та працевлаштування. Ділова, дружня атмосфера зустрічі сприяла цікавому діалогу між учнями та представниками ПрАТ «Зернопродукт МХП». Найактивніші учасники заходу отримали подарунки від гостей.  В. о. заступника директора з навчально-виробничої роботи МАР’ЄВИЧ Тетяна познайомила гостей з ПрАТ «Зернопродукт МХП» із матеріально-технічною базою навчального закладу.

13:29 16.12.2021

Моя професія - моє майбутнє

Цікава та змістовна зустріч відбулася з директором ресторану «Візит» Тетяною Лісовою, адміністратором Тетяною Степановою, майстрами виробничого навчання та здобувачами освіти. За круглим столом було обговорено особливості роботи професії «Кухар», можливості проходження виробничої практики та якості, якими повинен володіти майбутній фахівець, щоб відповідати вимогам сучасного ринку праці.

12:54 23.11.2021

Навчальна екскурсія в ДП "Хмільницьке лісове господарство"

22.09.2021 р. майстри виробничого навчання групи №12 з професії "Лісник", Вадим ШАМРАЙ та Олександр БОЙКО разом зі здобувачами освіти завітали у ДП "Хмільницьке лісове господарство". У лісгоспі завжди раді подібним візитам, адже саме з такого віку потрібно прививати любов до природи, вчити берегти навколишнє середовище та бачити прекрасне навколо себе.

11:47 22.09.2021

Екскурсія до салонів краси м. Хмільник

Перукар здатний творити, створювати новий образ, тим самим надаючи людям задоволення. Недарма в даний час талановиті майстри отримують світову популярність на рівні з іншими творчими людьми.

15:35 21.09.2021

Захоплююча екскурсія в супермаркет «Грош»

Учні групи №34 разом з майстром виробничого навчання Дмитрієвою Т.І. 20 вересня відвідали супермаркет «Грош», де із захопленням спостерігали, як виробляються найрізноманітніші кондитерські борошняні ласощі із листкового та дріжджового тіста.

15:50 20.09.2021

Пізнавальна екскурсія до ресторану "Візит"

З метою ознайомлення наших майбутніх кондитерів з новітнім обладнанням та сучасними кондитерськими технологіями і процесами в. о. заступника директора з НВР ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО» Мар’євич Т. І. організувала екскурсію до ресторану «Візит». Учні з цікавістю заглянули за лаштунки закладу. Вони побачили сучасне обладнання та устаткування в робочому режимі. Щиро дякуємо за пізнавальну екскурсію та гостинність директору ресторану «Візит» Лісовій Т. Г.

15:17 20.09.2021

«Безпека руху – це життя»

02.06.2021р. у ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» у рамках проведення тижня з професій «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Водій автотранспортних засобів» відбувся захід під назвою «Безпека руху – це життя»,  приурочений глобальному тижню безпеки руху. Для зустрічі із здобувачами освіти були запрошені представники Хмільницького відділу поліції: заступник начальника сектору реагування патрульної поліції майор Кузьмінський Сергій Сергійович та старший інспектор з ювенальної превенції лейтенант Двужилова Вікторія Олегівна.

14:00 02.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено