A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Спорт та дозвілля

Дата: від до Скинути

Йога від Івана Шевченка

Івану Шевченку із села Корделівки Калинівського району пішов 76-й рік. Але, на відміну від більшості його ровесників, він у чудовій формі. Нещодавно на базі нашого навчального закладу пройшов виступ Івана Шевченка, де він продемонстрував здобувачам освіти різноманітні вправи та захист. В його віці – це приклад для молоді. Тут і чудово виконана стійка на голові, прийоми захисту, розтяжка, 10 вправ «асан», або ще він називає її царською гімнастикою. Зі слів Івана Шевченка він тренується щодня 1,5 години на спортивному майданчику, переважно виконує вправи йоги і карате, які опанував у молоді роки.

16:00 13.02.2020

Відкрита першість Хмільницької ОТГ з шашок

Вітаємо команду навчального закладу з шашок у складі: Луценка Вадима, Зуба Олександра, Миколюк Валентини за перемогу у відкритій першості Хмільницької міської ОТГ з шашок серед учнівської молоді до Дня Святого Миколая.

12:52 20.12.2019

Там, де вирішуються державні справи...

За сприяння депутата Верховної Ради України Юрчишина Петра Васильовича  9 квітня учні  та викладачі ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» відвідали Верховну Раду України, де ознайомились із роботою законодавчого органу нашої держави.

08:25 15.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено