A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Спорт та дозвілля

Дата: від до Скинути

Підсумки змагань

Завершились змагання першості навчального закладу з міні-футболу та настільного тенісу. Перемогу в змаганнях з міні-футболу святкували групи №31 (юнаки) та №25 (дівчата).

11:07 02.12.2021

Подорож до Умані

Сонячного, теплого, осіннього дня колектив ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» вирушив на екскурсію до чудового старовинного українського міста - Умань. Окрасою міста є дендрологічний парк «Софіївка», національний скарб України, шедевр паркового мистецтва.

08:00 10.10.2021

Олімпійський тиждень

З 20.09.2021р. по 24.09.2021р. у ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» проходив тиждень здорового способу життя – Олімпійський тиждень. Керівниками та організаторами заходу була продумана цікава та змістовна програма, яка спонукала до занять як учнів, так і працівників. «Стартують всі!» ці слова стали девізом усіх спортивних заходів, адже при підведені підсумків змагань враховувалась не лише майстерність учасників, але й масовість.

14:00 24.09.2021

У навчальному закладі стартував Олімпійський тиждень

Щоб  навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в учнів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом у ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень.  Не виключенням став і цей рік. Олімпійський тиждень триватиме з 20 вересня по 24 вересня.

10:31 20.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено