A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Родинно-сімейне виховання

Дата: від до Скинути

Подарунки дітям-сиротам від братів Юрчишиних до дня Сятого Миколая

Мабуть нема такої дитини, котра з нетерпінням не чекала б на Святого Миколая Чудотворця, адже за переказами саме він виявляє турботу про дітей і обдаровує їх подарунками. Уже кілька років поспіль обов‘язки Святого Миколая у нашому місті беруть на себе брати-меценати депутат Верховної ради Петро ЮРЧИШИН та голова Хмільницької ОТГ Микола ЮРЧИШИН. Саме завдяки їм у нашому навчальному закладі діти-сироти та діти з обмеженими можливостями і в цьому році отримали солодкі подарунки. Велике вам спасибі, Петре Васильовичу і Миколо Васильовичу, за милосердя, за добрі справи, за бажання і вміння дарувати радість. Хай береже вас Бог!

12:00 17.12.2021

Свято Миколая

Традиційно в Україні 19 грудня вшановують та святкують свято Миколая. Сьогодні майстер виробничого навчання Ірина Черненко разом з вихованцями групи №14 долучилася до святкування та провела тематичну виховну годину. Метою проведення було донести до вихованців чесноти, якими був наділений Миколай. Під час виховної години майстер виробничого навчання спонукала вихованців бути милосердними, допомагати своїм рідним та друзям.

10:15 17.12.2021

Святий Миколай завітав у гості до групи №15

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори і дорослих є свято Миколая - щедре багате і по-справжньому родинне свято. Здавна живе в краї звичай, що в ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай у супроводі ангелів ходить від хати до хати і дарує дітям подарунки.

14:32 19.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено