A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Робота з учнями

Дата: від до Скинути

Профілактичний захід для учнів I курсу ''Кібербулінг. Як захистити себе ''

Небезпека чекає нас в інтернеті, навіть, у звичайних, на наш погляд, життєвих ситуаціях. Прогрес - явище різнобічне, яке разом з користю і розвитком несе нові ризики та проблеми. Один з прикладів такої проблеми - кібербулінг. З метою формування уявлення про ''кібербулінг'', сприяння відповідальності за свої вчинки, толерантному ставленню до незвичних ситуацій та доброзичливого ставлення до людей у мережі Інтернет практичним психологом навчального закладу Качайло Олексадрою Олександрівною 30 листопада 2022 року було проведено відкритий профілактичний захід для учнів 1 курсу ''Кібербулінг. Як захистити себе ''.  Під час заходу учні ознайомилися із поняттям ''кібербулінг'', розглянули основні типи насилля в інтернеті, дізналися про наслідки кібербулінгу та відповідальність неповнолітніх за них. Здобувачі освіти розглянули порядок дій у разі, коли вони, або їх знайомі стали жертвою кібербулінгу та ознайомилися із номерами телефонів довіри, якими можна скористатися у кризовій ситуації.

14:21 30.11.2022

ПротиДій торгівлі людьми

Торгівля людьми вважається сучасною формою рабства і розглядається на міжнародному рівні як злочин, що карається законом.  Щоб   привернути увагу, ознайомити з ризикам та ймовірними труднощами,  на які наражаються наші співвітчизники 19 листопада 2022 року практичним психологом навчального закладу Олександрою Качайло  було проведено тематичну виховну годину для здобувачів освіти І курсу на тему "ПротиДій торгівлі людьми''. Мета цього заходу —   підвищити рівень поінформованості та усвідомлення учнями гостроти проблеми торгівлі людьми у світі та в Україні, зокрема, обговорити причини, форми та ознаки цього явища.

16:30 19.11.2022

Акція "Поклик волонтера"

30 листопада 2021 року соціально-психологічною службою ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" проведений захід "Поклик волонтера", приурочений до Міжнародного дня волонтера.  Мета заходу: популяризація участі у волонтерській діяльності серед учнівської молоді, поглиблення знань про волонтерів та волонтерську діяльність.

15:16 30.11.2021

"Скажи - "Ні!" булінгу"

Психологічною службою закладу була проведена година спілкування "Шкільний булінг" у рамках обласної молодіжної акціїї "Скажи - "Ні!" булінгу" з метою ознайомлення учнів з поняттям, формами та структурою булінгу; формування навичок відповідальної та безпечної поведінки в учнівському середовищі; розвитку вміння пошуків виходу зі складної ситуації та виховання почуття власної гідності. У заході взяли участь учні 1, 2 та 3 курсів.

13:00 16.11.2021

"Коло цінностей"

  22.09.2021 у ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" з учнями II курсу проведено захід "Коло цінностей".

13:49 22.09.2021

11.02.2020 року. Відбулася лекція : "Булінг"

Проведена лекція на тему: "Булінг" для здобувачів освіти 15 групи 1 курсу. З метою попередження та профілактики проявів насилля серед підлітків. Здобувачі освіти, були ознайомлені з кримнальною та адміністративною відповідальністю, що стосується агресорів та спостерігачів Булінгу. 

15:52 11.02.2020

27.01.2020 року. Відбулася лекція : "Торгівля людьми"

У ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" говорили на тему запобігання та протидії торгівлі людьми з  здобувачами освіти 1-3 курсу . Учням нагадали про їхні права у різних ситуаціях життєдіяльності з метою уникнення вчинення даного злочину над ними. Ми щиро вдячні за цікаву та повчальну інформацію ,начальнику відділу Хмільницького бюро правової допомоги Мариніч Ганні.

14:09 27.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено