A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Олімпійський тиждень

Дата: 24.09.2021 14:00
Кількість переглядів: 84

З 20.09.2021р. по 24.09.2021р. у ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» проходив тиждень здорового способу життя – Олімпійський тиждень. Керівниками та організаторами заходу була продумана цікава та змістовна програма, яка спонукала до занять як учнів, так і працівників. «Стартують всі!» ці слова стали девізом усіх спортивних заходів, адже при підведені підсумків змагань враховувалась не лише майстерність учасників, але й масовість.

Кожен день тижня був присвячений певному виду спорту. Початком став шашко-шаховий турнір, потім естафету перейняли тенісисти і танцювальний колектив з флеш-мобом «Миру – мир!». Далі змагались силовики. Естетичною окрасою тижня став конкурс художників, який проходив під девізом «спорт за мир». Не залишив нікого байдужим і олімпійський урок «Зустріч поколінь», на який були запрошені спортсмени-ветерани, керівники фізичного виховання навчального закладу, які тут навчались, працювали та створювали спортивну базу.

Під керівництвом досвідчених викладачів: Боровика В., Гундира О., Варфоломєєва М., Мироненка І., Огородніка М., Бабенка О., Калачика А., Мар’євича В., Поліщука О., Алєксєєва Ю., Бабюка М., Данилюка О., Маліновського І., Речича Л., Поліщука І., Ядвіжена А. були виховані майстри спорту, чемпіони та призери Всеукраїнських, міжнародних, Всесоюзних (колишнього СРСР) змагань. Серед них: Шевчук С., Гнатківський В., Поліщук В., Сидоренко М., Попельська С., Онищук О., Редчик С., Калачик А., Поліщук Н.,Безпалько В., Любецький К., Доценко О., Романська Т., Шмаль В., Коріновська Н., Студнікова Ю.,Щербина М., Корнелишина Н., Тарасова Р., Пономарова К., Балинський Б., Григоручук Д. та інші.

Присутні в залі почули цікаві розповіді та спогади з уст ветеранів та спортсменів молодого віку. Гості отримали квіти та грамоти підтвердження учасника з підписом голови НОК України Сергія Бубки. Завершився тиждень виховною годиною «Ігри, що підкорили світ», яку провів Поліщук І. М., та грою «Спортивний ринг» під керівництвом Мар’євича В. І.

У гуртожитку вихователі провели години спілкування «Перша цигарка» (Нишпорська В. Б.) і «Твоє здоров’я – у твоїх руках» (Алєксєєва В. І.).

Підсумками змагань стало нагородження переможців та призерів як в командному, так і особистому заліку грамотами спортивної спілки учнівської молоді ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено