A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Тиждень безпеки руху

Дата: 15.11.2019 13:50
Кількість переглядів: 166

З 11.11.2019 року по 15.11.2019 року у навчальному закладі проводився тиждень безпеки дорожнього руху з метою поліпшення роботи із запобігання здобувачами освіти дорожньо-транспортному травматизму, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху.

Цікаво пройшов конкурс «Безпека руху – безпека життя» (викладач Ковальчук В.М.), під час якого майбутні водії продемонстрували свої знання з ПДР;  для здобувачів освіти І курсу проведена інформаційно-правова година «Увага, пішоходи!» (викладач Качалка І.Є.), для ІІ та ІІІ курсів – вікторина «Знай та виконуй ПДР» (класні керівники навчальних груп). У гуртожитку вихователями були проведені бесіди «Увага!!! Вулиця!!!». Навчальні групи підготували стінні газети під девізом «Водій та пішохід».

Під час круглого столу «Як уникнути ДТП? Поради для майбутніх водіїв» майстри виробничого навчання Радецький В.Л. та Паламарчук О.Г. звернули увагу на те, що не нехтуючи правилами дорожнього руху, ми нехтуємо власною безпекою. Захід проходив  за участю працівника Хмільницького відділення патрульної поліції Кліменка О. В., який розповів про причини і наслідки виникнення ДТП. Учні мали змогу отримати відповіді на свої запитання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено