A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Інтегрований відкритий урок виробничого навчання

Дата: 20.10.2021 12:11
Кількість переглядів: 174

Професія кулінара має солідний вік, але до початку цього століття нікому в голову не приходила думка порадувати людей, які присвятили себе готуванню смачних страв, особистим торжеством. Лише в 2004 році Всесвітня асоціація кулінарних співтовариств (ВАКС) заснувала Міжнародний день кухаря. ВАКС у своєму складі налічує близько 8 мільйонів кухарів з різних держав світу. Свято стало інтернаціональним, його відзначають у 70 державах планети Земля. Саме 20 жовтня чарівники кухні мають своє професійне свято – День кухаря (Chefs Day).

Викладач спец. предметів Черненко Ірина Ігорівна та майстер виробничого навчання Дмитрієва Тетяна Іванівна разом із вихованцями також долучилися до святкування. Подорожуючи різними державами, провели інтегрований урок виробничого навчання та спец. предмета з приготування солодких фаршів. Практично кожен кондитерський виріб містить начинку. Найчастіше вони «ховаються» усередині вишуканих десертів, розкриваючи свій смак повністю тільки при дегустації продукту.

Сьогодні наші кулінари  перетворили сумне поглинання чогось їстівного в щось вишукане і витончене, в мистецтво. Приготували найпопулярніший десерт у світі – «Віденський штрудель». Всі здобуті знання на теоретичних уроках вдало застосували практично, творчо підійшли до виконання завдання та втілили всі свої цілі.

На уроці вони довели, що кулінари - творчі люди. Були охайними, уважними, відповідальними, акуратними, продемонстрували багату уяву, розвинене колірне і смакове сприйняття, оперативно мислили і діяли, показали високу працездатність та імпровізацію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено