A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Громадянське виховання

Дата: від до Скинути

День пам’яті жертв Голодомору

Серед найбільше трагічних сторінок історії українського народу особливе місце займає Голодомор 1932-1933 роках, внаслідок зумисних дій комуністичної влади впродовж декількох років Україна втратила мільйони людських життів.

16:50 25.11.2022

Онлайн-урок на тему "День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу"

Викладач історії Лукашева Л. І. провела з учнями групи №25 онлайн-урок на тему "День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу". Під час уроку звернулися до історичних передумов трагічних подій 18 травня 1944 року, розглянули питання геноциду, депортації, толерантності. Було вшановано пам'ять жертв депортації хвилиною мовчання.

12:26 18.05.2022

День пам’яті Чорнобильської трагедії

26.04.2022 р. вихователем Стороженко Людмилою Ананіївною проведена виховна година на тему: "Чорнобильська катастрофа", приурочена до Дня пам'яті трагедії на атомній електростанції, із здобувачами освіти першого курсу групи №13 та №14.

14:30 26.04.2022

Міжнародний день пам`яті жертв Голокосту

27 січня вшановується Міжнародний день пам`яті жертв Голокосту. Класним керівником групи №21 Бахіною А. В. було проведено онлайн виховну годину на тему «Голокост – трагічна сторінка історії».

16:31 27.01.2022

День протидії ВІЛ/СНІДу

Щороку у всьому світі 1 грудня відзначають День протидії ВІЛ - це ще одна можливість дізнатися про факти щодо поширення ВІЛ-інфекції, а також нагода привернути увагу молоді до проблем ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасного виявлення цього захворювання.  

12:25 01.12.2021

Вшанування пам'яті жертв Голодомору

Серед найбільше трагічних сторінок історії українського народу особливе місце займає Голодомор 1932-1933 роках, внаслідок зумисних дій комуністичної влади впродовж декількох років Україна втратила мільйони людських життів. Яргункіна С. А. та Дубовіцька М. В. 26 листопада 2021 року, напередодні Дня пам’яті Голодомору провели в дистанційному форматі виховну годину серед здобувачів освіти з метою зберегти пам’ять про всіх жертв Голодомору. 27 листопада запаліть вдома кожен свою свічку, зігріваючи душі тих, кого в тридцять третьому не відспівували, не оплакували, не проводили, не поминали…

12:11 26.11.2021

Поведінка у надзвичайних ситуаціях

Щодня в світі фіксуються тисячі подій, при яких відбувається порушення нормальних умов життя і діяльності людей і які можуть призвести, або призводять до загибелі людей та/або до значних матеріальних втрат. Аварії, катастрофи, стихійні лиха, епідемії, терористичні акти, збройні конфлікти - все це є надзвичайні ситуації.  Як важливо у таких ситуаціях, щоб людина не розгубилася, взяла себе в руки і пригадала, як поводитися за таких обставин, як врятуватися самій і як допомогти іншим.

14:20 21.10.2021

Хай буде мир в усьому світі

     21 вересня в ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти" було проведено урочисту лінійку, присвячену Міжнародному дню миру "Хай буде мир в усьому світі", був підготовлений флешмоб з учнями навчального закладу. Цього ж дня людство відзначає Міжнародний день миру! Символом міжнародної солідарності всіх людей світу є дзвін миру. Дзвін Миру - символ спокою, мирного життя і дружби, вічного братства і солідарності народів. Його було відлито з тих монет, які пожертвували діти всіх континентів. На дзаоні зроблено надпис: "Хай буде мир в усьому світі".

11:52 21.09.2021

Українська мова багата на цікавинки.

Мова – запорука існування народу, нації. Нашому поколінню випало складне і відповідальне завдання – відродити українську мову, українську державність, націю. І ми повинні твердо усвідомити, що це – наш святий обов’язок, і за нас цього ніхто не зробить.

11:11 15.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено