A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробниче навчання

Дата: від до Скинути

Відкритий урок виробничого навчання в групі №14

13 грудня 2021 року майстрами виробничого навчання Валентиною КІРІАКІДІ та Іриною ЧЕРНЕНКО було проведено відкритий урок у групі №14 з професії «Кухар, кондитер» з теми «Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї». Метою уроку було практично закріпити у здобувачів освіти набуті теоретичні знання з фахових предметів; розвивати професійну самостійність та пізнавальну активність здобувачів освіти під час роботи з інструкційно-технологічними картками, вміння оцінити якість готових виробів; вирішувати проблемні та виробничі ситуації.

12:14 13.12.2021

Інтегрований відкритий урок виробничого навчання з професії "Кухар"

09.12.21 р. майстром виробничого навчання Ніколайчук Л. В. та викладачем спецдисциплін Безпалько О. В. був проведений відкритий інтегрований урок виробничого навчання та предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" в групі №3ТУ з професії "Кухар".

11:01 09.12.2021

Індивідуальне водіння автомобілем

Майстер виробничого навчання Грищенюк О. В. провів урок індивідуального водіння автомобілем з теми "Рух по прямій. Прямування за транспортом з дотриманням необхідної дистанції та швидкості. Зупинка на узбіччі та відновлення руху". Учень виконував навчання згідно з теми уроку.

12:36 02.12.2021

Індивідуальне водіння на тракторі

Майстер виробничого навчання Загоровський О. С. провів індивідуальне водіння з теми: "Вправи з прийомів користування органами керування колісного трактора. Пуск двигуна, керування трактором вздовж прямої та з поворотами".

09:46 22.11.2021

Виробниче навчання в групі №24

Майстер виробничого навчання з професії "Кухар" Очеретнюк Ганна Юріївна провела урок з теми "Приготування холодних соусів". На уроці учні ознайомилися з охороною праці під час роботи з електрообладнанням, організацією робочого місця та технологічним процесом приготування холодних соусів, а також вчилися готувати соуси.

13:00 17.11.2021

Виробниче навчання в групі №11

Майстер виробничого навчання з професії "Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування" Рябоконь Микола Олександрович під час дистанційного навчання проводить індивідуальні заняття з учнями. 

13:52 16.11.2021

Індивідуальні заняття виробничого навчання

Майстер  виробничого навчання Лідія  Ніколайчук провела індивідуальне заняття зі здобувачами освіти групи №3ТУ з професії "Кухар IV розряду" на тему: "Механічна кулінарна обробка сільськогосподарської птиці та приготування з неї напівфабрикатів ".

11:02 16.11.2021

Урок виробничого навчання в групі №15

Тема уроку: Миття голови. На уроці здобувачі освіти навчилися правильно підбирати засоби для миття та укладання волосся та правильно ділити на зони волосяний покрив голови.

09:17 11.11.2021

Виробниче навчання з професії "Кухар" в групі №3ТУ

Майстер виробничого навчання Ліда  Ніколайчук  надає індивідуальні консультації  здобувачам освіти з професії "Кухар" під  час дистанційного  навчання. На заняттях  здобувачі  освіти  разом з наставником вивчили такі теми: "Розбирання  лускатої  та безлускатої риби та "Приготування напівфабрикатів з риби "

10:59 10.11.2021

Виробниче навчання в групі №13 з професії "Муляр"

Тема уроку: "Мурування глухої стіни завтовшки 1,5 цеглини за однорядною системою перев’язування швів". На індивідуальних заняттях з професії "Муляр" здобувачі освіти виробляють навички приготування і визначення рухливості розчинової суміші, підбір цегли, дотримання перев’язки і товщини швів, а також способів і систем укладання цегли, контроль якості.

14:00 09.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено